DE MEENT-SESSIES AFLEVERING 3

MANU HUYLEBROECK & JAN HAUTEKIET

BEKIJK AFLEVERING 3 VANAF 27/3 20:15 HIER

Vier weekends lang brengt CC de Meent cultuur tot in je huiskamer. De voorbije weken kon je op jouw favoriete artiesten stemmen in onze “MEENT TOP 38 aller tijden”. Die top 38 is het vertrekpunt voor onze gloednieuwe Meent-sessies: In vier afleveringen brengen straffe muzikale gasten een eigen versie van hun favoriete nummers uit de top 38. Tussendoor vertellen ze over hun link met onze streek en brengen ze enkele kleppers uit eigen repertoire. Kortom: verwacht je aan een ode aan de muzieksector, goed bewaarde anekdotes uit de geschiedenis van ons cultuurhuis, getalenteerde Beerselaars en een uitzonderlijke blik achter de schermen gefilmd vanuit onze unieke opnamestudio. Komt dat zien!

Niemand minder dan Roos Van Acker zorgt voor de vlotte babbel tussendoor. Deze StuBru presentatrice is van vele markten thuis. Denk o.a. maar aan haar resem tv- programma’s (Peking Express, Expeditie Robinson, Uit De Kast…), haar zangkunsten die ze bij de band Eden al meermaals toonde, haar vroegere TMF werk en ga zo maar door… Een klassedame!

Aflevering 3: Manu Huylebroeck & Jan Hautekiet
Online te bekijken vanaf zaterdag 27 maart 2021 20:15

Wie Rodenaar Manu Huylebroeck nog niet kent om zijn charismatisch persoontje, kent hem misschien wél als vaste muzikant bij verschillende grote namen uit de Vlaamse muziekwereld. Zijn palmares is indrukwekkend: zo werkte hij mee aan het debuutalbum ‘Waar is Mathi?’ van Mathias Vergels, tevens een Rodenaar. Daarnaast is hij de vaste gitarist van Rick de Leeuw, toerde hij met De Kreuners, stond hij met Niels Destadsbader op Werchter Boutique en speelde hij al talloze keren in CC de Meent als voorprogramma van o.a. Clouseau, Axl Peleman en Hautekiet & De Leeuw. Stilaan kind aan huis dus. Met Speciaal voor deze derde aflevering van de Meent-sessies brengt hij vriend en collega-muzikant Jan Hautekiet mee.

Jan Hautekiet hoeft geen introductie meer. Als voormalig radiomaker bij o.a. Radio 1 en StuBru en muzikant bij o.a. The Scabs, Jean Blaute, Philip Catherine en Jan De Wilde is Jan Hautekiet alom gekend bij het grote publiek. Vandaag vervoegt bij goede vriend Manu bij het brengen van hun versie van enkele nummers uit de top 38. Daarnaast mijmeren ze samen over hun roots, hun toekomst en hun voorliefde voor muziek.

Duik jij ook graag in het verleden van CC de Meent? Scrol dan zeker eens door het historische overzicht van alle concerten van Belgische artiesten die al plaatsvonden sinds 1984.

teaser

DE MEENT-SESSIES #3

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be