TOP 38

DE MEENT-SESSIES

VANAF NU KAN JE NIET MEER STEMMEN.

Bedankt voor al jullie stemmen! 

Want... isn't it time?! Doorbreek mee de stilte, schreeuw het van de daken en breng hulde aan de Belgische artiesten die al op ons podium stonden. Want zij en ook wij brand(en)weer van verlangen om jou weer te zien! En geloof ons... The best is yet to come!

Verklaar jij mee je liefde aan de Belgische muziek? Stem dan jouw persoonlijke top 5 in de TOP 38 van DE MEENT-SESSIES. Vind je inspiratie in onze lijst met de favoriete Belgische artiesten die ooit op het podium van CC de Meent stonden.

STEM HIER OP JOUW TOP 5

Staat jouw favoriete nummer niet in de lijst? Geen probleem, geef je voorkeur gerust door via info@demeent.be. Stemmen kan tot en met vrijdag 19 februari 2021, 17:00.

De TOP 38 van DE MEENT-SESSIES wordt op zaterdag 13 maart, 20 maart, 27 maart en 3 april om 20:15 uitgezonden vanuit cultuurcentrum de Meent. Kijk en luister mee via onze website www.demeent.be

En voor de doorwinterde muziekfans: VI.BE roept op om een massale ode te brengen aan de Belgische muziek! Ga op zoek naar jouw favoriete Belgische nummer en installeer je op zondag 14 februari om 17u00 op je balkon, voor je raam of op de stoep en laat je straat meegenieten van jouw versie.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be