TAKE-AWAY CULTUUR

GEZINNEN

Na de restaurants en cafés stappen ook wij mee in het take-away verhaal. Daarom pakken we vanaf januari 2021 uit met TAKE- AWAY CULTUUR. Smul elke maand van een nieuw en rijkgevuld take-away menu om jullie theaterhonger toch een beetje te stillen. Wat staat er op het menu in februari 2021?

TAKE- AWAY CULTUUR VOOR GEZINNEN
Nu de krokusvakantie dichterbij komt en het coronavirus nog niet bestreden is, vragen veel ouders zich wellicht af hoe ze hun kroost zinvol kunnen bezig houden tijdens de vakantie. Geen zorgen! Bij ons kan je terecht voor een tof cultuurpakket met doe-opdrachten voor kinderen vanaf 6 jaar.

  1. Doe-activiteit waarmee je kid(s) zelfstandig aan de slag kan: “Zo sterk als een mier” kleur- en tekenboekje vol denk- en doeplezier (6+): een prachtig geïllustreerd boekje rond veerkracht en wilskracht, een bijzonder relevant thema in deze harde tijden. Het boekje omvat tal van inspirerende doe- en denkopdrachtjes om vanuit jouw huiskamer net zo sterk als een mier te worden.
  2. Doe-activiteit met hulp van mama of papa: Met deze online kooksessie door Thomas van Restaurant De Drie Fonteinen duik je samen met je kind(eren) de keuken in en tover je samen wat lekkers op tafel. Want zeg nu zelf: niets zo leuk als samen met de kinderen aan de slag gaan in de keuken, toch?! Wij zorgen voor het recept, een geheim ingrediënt en een link naar de bijhorende kooksessie, die gegarandeerd in de smaak zal vallen bij de kids!
  3. Doe-activiteit voor het hele gezin: Ooit al recht in de slurf van een mammoet gekeken? Oog in oog gestaan met een briesende buffel? Of zou je wel eens in de huid van een Neanderthaler willen kruipen? Waar wacht je nog op? Neem een duik… in een museum dat leeft! In het pakket zit een ticket (voor kinderen van 6-17jaar) voor de expo ‘Galerij van de Dinosauriërs’ in het museum voor natuurwetenschappen in Brussel. De ideale gezinsuitstap voor tijdens de vakantie (of nadien). 

Verder ontdek je in ons pakket ook tal van andere fijne verrassingen zoals een jongeren ticket voor de sprookjesklassieker in een modern jasje DE KLEINE PRINS en ons kinderbuurtboekje vol met fijne en prikkelende opdrachten op kindermaat. Als kers op de taart stoppen wij al dit leuks in een unieke papieren tas, met de hand geïllustreerd door tekenaar Jurgen Walschot. De tekening op de tas is nog in te kleuren door je kid(s).

Benieuwd? Bestel dan een ticket en in de week van 8/2 komt onze TAKE-AWAY koerierdienst je pakket aan je deur afleveren.
Niet thuis? Geen probleem! Er bestaat ook de mogelijkheid om je pakketje na afspraak op te halen in CC de Meent.

KLIK HIER VOOR MEER INFO & DE VEELGESTELDE VRAGEN

Met dank aan Thomas van Restaurant De Drie Fonteinen, illustrator Jurgen Walschot uit Sint-Genesius-Rode en Alsemhof.

Een unieke papieren tas, met de hand geïllustreerd door tekenaar Jurgen Walschot.

Data

uitverkocht

Praktisch

  • Basistarief: 15 euro

Extra

KLIK HIER VOOR MEER INFO & DE VEELGESTELDE VRAGEN

Met dank aan Thomas van Restaurant De Drie Fonteinen, Jurgen Walschot –illustrator uit Sint-Genesius-Rode, Alsemhof.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be