ONLINE WORKSHOP

BOTANISCH ILLUSTREREN

Hou je van de organische en symmetrische vormen die in de natuur opduiken? Wil je graag zelf bloemen en planten leren tekenen? Dan is deze online workshop iets voor jou! Ervaring is niet nodig. Je leert eenvoudige, gestileerde illustraties maken met potlood en fineliners. Je botanische illustraties kan je gebruiken als decoratie, voor kaartjes of bijvoorbeeld in een bullet journal.

Over de begeleiding Mieke Fleurackers:
Mieke Fleurackers is kunstenaar en zaakvoerster van LaboArte. Waar Labo staat voor ruimte voor experiment en Arte voor de liefde voor de kunst. Mieke wordt er blij van om volwassenen en kinderen te inspireren om hun creatieve vermogens terug te vinden en te ontwikkelen. Want ze weet hoeveel meer plezier in het leven je krijgt door creativiteit!

Data

Praktisch

  • Basistarief: 7 euro

Extra

Praktische info:
Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.

Via deze link vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen. Veel heb je niet nodig om mee te doen: enkele witte tekenbladen, mag gewoon schrijfpapier zijn zonder lijntjes of ruitjes. Een scherp potlood met gom en eventueel een fijn zwart stiftje. Handig om bij de hand te hebben tijdens deze sessie is extra botanisch materiaal zoals blaadjes, bloemen, planten…Heb je een vraag over het materiaal? Geef ons dan een seintje via mail: info@archeduc.be

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be