TAKE-AWAY CULTUUR

COMEDY

Na de restaurants en cafés stappen ook wij mee in het take-away verhaal. Daarom pakken we vanaf januari 2021 uit met TAKE- AWAY CULTUUR. Smul elke maand van een nieuw en rijkgevuld take-away menu om jullie theaterhonger toch een beetje te stillen. Wat staat er op het menu in januari 2021?

TAKE- AWAY CULTUUR: Comedy

 • Amuse:
  2021 smaakt naar meer met dit op en top Vlaamse hebbeding met ruim 450 moppen.
 • Voorgerecht:
  Een persoonlijk recept met bijhorende kooksessie gebracht door niemand minder dan, Vlaams stand-upcomedian: Joost Van Hyfte. Het recept voor een avondje dikke pret!
 • Hoofdschotel:
  De nieuwe show DE MOBILHOME door Han Solo op een bedje van NeRoes Tripel en cacahuette. Kijk naar deze exclusieve en corona-proof show gebaseerd op de covid-crisis en lach zoals nooit tevoren.
 • Dessert:
  Voel je als Willy Wonka’s in de Chocolate Factory, ontdek ons GOLDEN TICKET en maak kans op een fantastische prijs!

Nieuwsgierig? Bestel dan een ticket en op een afgesproken moment (vanaf 22/01) komt onze TAKE-AWAY CULTUUR service je pakket aan je deur afgeven. En wie weet komt Han Solo wel persoonlijk bij jou thuis je pakketje afleveren. De eerste 30 pakketten bevatten trouwens nog een fijne verrassing van een Beerselse cabaretgroep die al decennia lang het publiek moeiteloos weten in te pakken.
Niet thuis? Geen probleem! Er bestaat ook de mogelijkheid om je pakketje na afspraak op te halen aan CC de Meent.

Wie een ticket koopt krijgt zijn pakket aan huis geleverd in Beersel en omstreken. De deelnemende artiesten krijgen een mooie vergoeding uitbetaald. Met het kopen van een take-away pakket steun je dus niet alleen je favoriete cultuurcentrum maar ook de zwaar getroffen artiesten. 

Smakelijk!

KLIK HIER VOOR MEER INFO & DE VEELGESTELDE VRAGEN

Praktisch

 • Basistarief: 20 euro

Extra

kostprijs: 20 euro (inclusief levering aan huis)
Het take-away pakket kan je bestellen vanaf 08/01. De levering zal plaatsvinden tijdens de laatste week van januari. 

TAKE-AWAY CULTUURPAKKETTEN: VEELGESTELDE VRAGEN

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be