MESKEREM MEES - LIVE

SUPPORT-ACT: RENÉE

Deze voorstelling wordt geannuleerd of verplaatst. Tickethouders worden zo snel mogelijk persoonlijk gecontacteerd. Bedankt om ons even de tijd te geven om de administratieve opvolging van onze activiteiten te reorganiseren.

Ze heeft de soul van Nina Simone, de panache van Joni Mitchell en een stemgeluid zo puur als bronwater. De Oost-Vlaamse singer-songwriter met Ethiopische roots MESKEREM MEES is amper twintig, maar ze leverde al een ontwapenend debuut af: Joe (stond op één in De Afrekening van StuBru!) en stond elke vrijdagochtend klaar met een verrassende cover op StuBru. Met haar intrigerende pure stem en haar akoestische gitaar maakt ze muziek waarbij elke seconde een streling voor het oor is. Ze is ook één van de finalisten van Humo’s Rock Rally. Een belpopster in wording!

Voorprogramma van dienst is RENÉE, eveneens afkomstig uit Oost-Vlaanderen. RENÉE heeft na haar ‘Extending Playground’ met oorwurm ‘Dum Dum Dum’ en ‘Little Soldier’, het speelveld verruimt met haar bijdrage als zangeres aan verschillende albums van labelgenoot MARBLE SOUNDS. Na haar tweede worp ‘Marching’ die uitkwam in 2014 uitkwam, is er een nieuw ‘kind’ onderweg, het schrijven ging aan de lockdown vooraf, het broeden op het ei is intussen gebeurd. In 2021 mag u een eerste EP verwachten, datum nog aan te kondigen wegens… u raadt het al… maar een live ‘tipje van de sluier' geeft ze wel graag prijs.

Renée - Little Soldier [Official Music Video]

Renée - Little Soldier [Official Music Video]

"Little Soldier" is the second single from Renée's album 'Extending Playground' Renée has been nominated for the MIA's (Music Industry Awards), you can vote ...

REPETITIEKOT: Meskerem Mees

REPETITIEKOT: Meskerem Mees

jan 2020 - De 20-jarige songwriter Meskerem Mees uit Gent schopte het zopas tot laureate van Sound Track Oost-Vlaanderen. Met een ontwapenend stemgeluid, folky fingerpicking en spaarzame cellotonen sloeg ze jury en publiek unaniem met verstomming. Meskerem Mees klinkt nu eens lentefris, dan weer herfstig donker, maar altijd als een ruwe diamant.

Data

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 15 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 13 euro
  • Abonneekorting 19-20: 13 euro

Extra

Meskerem Mees: gitaar en zang.

Support-act: Renée

Abo-korting (nieuw!): wie abonnee was in seizoen 2019-2020 heeft recht op een abo-korting van 2 euro op de basisprijs van dit evenement.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be