ANTOINETTE DANS LES CÉVENNES

FILM

Deze voorstelling wordt verplaatst naar 7 februari 2021. Tickethouders worden zo snel mogelijk persoonlijk gecontacteerd. Bedankt om ons even de tijd te geven om de administratieve opvolging van onze activiteiten te reorganiseren.

ANTOINETTE DANS LES CEVENNES is een zonnige, speelse Franse komedie met een glansrol voor de koppige ezel Patrick. Herkenbaar, wrang en hilarisch tegelijk. Een luchtige, speelse en vreugdevolle traktatie in sombere covid-19-tijden.

Antoinette wacht al maandenlang op de zomer en de belofte van een romantisch weekje met haar geliefde, Vladimir. Maar wanneer deze hun vakantie afblaast om met zijn vrouw en dochter in de Cévennes te gaan trekken, moet Antoinette niet lang nadenken: ze gaat hem achterna! Eenmaal aangekomen wacht echter geen Vladimir, maar enkel Patrick: een koppige ezel die haar zal vergezellen op haar bijzondere onderneming. Een hoofdrol in de film is weggelegd voor Patrick, de koppige ezel die Antoinette vergezelt op haar bijzondere avontuur.

TRAILER

ANTOINETTE DANS LES CÉVENNES - Caroline Vignal - Officiële NL trailer - 15 oktober in de bioscoop

Voor meer informatie: https://www.cineart.nl/films/antoinette-dans-les-cevennes ANTOINETTE DANS LES CÉVENNES is een zonnige, Franse komedie met een glansrol ...

Data

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 7 euro
  • Filmpas: 5 euro
  • Gratis (met code): 0 euro
  • Filmticket naar keuze: 0 euro

Extra

Frankrijk, 2020
Regie: Caroline Vignal
Met oa.: Laure Calamy, Benjamin Lavernhe, Olivia Cote

Duur: 95 min.
Originele versie, Nl ondertiteld.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be