ROSA BUTSI

CONCERT

Rosa Butsi, hiervoor beter bekend als Roos Denayer, is Soundtrack winnares 2020 en artist in residence in Het Depot. Ze brengt met haar stem en gitaar, muziek als een warm jazz dekentje, geïnspireerd door haar favoriete singer-songwriters. Muzikaal ondersteund door Trui Amerlinck (Tsar B, Ivy Falls) op basgitaar en Jordy Geuens achter de drum, brengen ze veelzijdige akkoordkleuren en uitgepuurde melodielijnen als een streling voor het oor.

CIRCLE ONE, haar debuut EP, komt uit in het najaar van 2020. Doorheen 2020 brengt ze om de twee maanden een nieuw nummer uit met bijhorende live video van deze EP. Hierop spelen muzikanten uit Roos haar directe omgeving mee, haar "eerste cirkel" als het ware. Daardoor laat ze zich beïnvloeden en begeleiden door fris muzikaal talent van eigen bodem waardoor er een veelkleurige rode draad door de EP gesponnen wordt.

"Hele mooie meanderende jazzy gitaarcomposities, die op de juiste momenten verrassen en even tegen de stroom ingaan. De zachte stem van Roos maakt het helemaal af." - Ayco Duyster

“Een prachtig, soulvol stemgeluid en jazzy nummers met hier en daar een verrassende groove.” - Luminous Dash

Rosa Butsi - AVIA feat. Trui Amerlinck & Artan Buleshkaj

Recorded at Dunk!Studio's Recording/Mastering/Mixing - Jonas Everaert Filming/Video editing - Taube Video Productions Bass - Trui Amerlinck Guitar - Artan Bu...

Data

Praktisch

  • Basistarief: 15 euro
  • Abonneekorting 19-20: 13 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 13 euro

Extra

Roos Denayer: gitaar, zang
Trui Amerlinck: basgitaar
Jordy Geuens: drum

Abo-korting (nieuw!): wie abonnee was in seizoen 2019-2020 heeft recht op een abo-korting van 2 euro op de basisprijs van dit evenement.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be