IMPULZ - THEATER DE SPIEGEL

SCHOOLVOORSTELLING

IMPULZ is een interactieve dansvoorstelling waarbij het publiek letterlijk aan de knoppen zit. Wanneer de kindjes op de knoppen duwen, ontstaat er gaandeweg een prachtige muzikale soundscape.

Stel je voor: een geluidsdokter met een verzameling instrumenten die bestuurd worden vanop afstand. De instrumenten maken enkel muziek als het publiek op een knop duwt.

Stel je voor, een danser die wacht op die muziek om op te kunnen dansen. Hij kan dus enkel dansen wanneer het publiek op die knop duwt.

IMPULZ is een interactieve dansvoorstelling waarbij het publiek letterlijk aan de knoppen zit. Wanneer de kindjes op de knoppen duwen, ontstaat er gaandeweg een prachtige muzikale soundscape .
Wie geeft het startsignaal? Wie reageert op wat of wie? En wat als niemand op de knop duwt? Elke voorstelling zal uniek zijn en een bijzondere ervaring voor de peuters en kleuters. Een speelse, gedurfde kennismaking met muziek, theater en dans.

OVER DE MAKERS

IMPULZ is een productie van Theater De Spiegel. De Spiegel maakt al jarenlang muziektheater voor de allerjongsten. Acteurs en muzikanten gaan aan de slag met figuren, ruimte, muziek én het publiek. Ze stimuleren de nieuwgierigheid, verwondering en fantasie van het publiek, zowel bij kinderen als bij volwassen.

TRAILER

ImpulZ ** teaser ** NEW première 13/9/2020

ImpulZ, an interactive performance with very young children at the controls, a dancer and a sound engineer. Who will give the starting signal and who will react to who and what?

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be