INSTACOOL - BERT GABRIËLS (OPTIE)

SCHOOLVOORSTELLING

Jongeren zijn dag in dag uit in de weer met sociale media. Dat heeft zo z’n voordelen maar kent ook risico’s. In de show INSTACOOL geeft Bert Gabriëls een humoristisch overzicht van alle gevaren die schuilen in Instagram, Facebook, Youtube, WhatsApp, Snapchat en Fortnite. Er worden tips gegeven omtrent taalgebruik, nettiquette, bescherming van de privacy, weerbaarheid en pesten op sociale media, maar altijd met een grap en een kwinkslag.

De show werd geschreven in overleg met Mediawijsheid en Child Focus en is een update van SHUT YOUR FACE BOOK, waarmee Bert al meer dan 200 keer voor middelbare scholen speelde.

OVER DE MAKERS:
Bert Gabriëls is één van de hardst werkende en meest ervaren comedians van Vlaanderen. Hij maakte al tal van theatershows waarmee hij door heel Vlaanderen en Nederland toerde. Hij werd bekend dankzij tv-programma’s als Comedy Casino, Scheire en de Schepping, Absurdistan en Zonde van de Zendtijd. INSTACOOL kan leerkrachten en ICT-coördinatoren ondersteunen om aan de vakoverschrijdende eindtermen rond mediawijsheid te werken en moeilijk te bespreken onderwerpen aan te snijden.

TRAILER

Bert Gabriëls - Shut Your Face Book (Trailer)

De trailer van de Comedy Show Shut Your Face Book, een schoolvoorstelling over Sociale Media voor de tweede en derde graad (Leeftijd 14+)

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be