JOJO RABBIT

SCHOOLFILM

Jojo - 10 jaar oud en lid van de Hitlerjugend - woont alleen met zijn moeder sinds papa verdween. Op zoek naar steun en gezelschap vindt de jongen een denkbeeldige vriend in zijn grote held Adolf Hitler. In Jojo’s fantasie spelen ze samen, gaat Adolf mee op avontuur en krijgt hij van zijn mentor belangrijke levenslessen. Die rare fantasie botst frontaal met een nieuwe gebeurtenis in zijn leven: een Joods meisje dat bij hen thuis onderduikt.

Regie: Taika Waititi, Verenigde Staten.
De manier waarop regisseur en acteur Taiki Waititi (o.a. Hunt for the Wilderpeople) gestalte geeft aan een van de grootste boosdoeners van de moderne tijd, overtreft alles. Humor is de beste manier om foute helden, grote waarheden en autoritaire regimes onderuit te halen. Net wanneer je denkt dat deze komische satire met alles de draak steekt, ontdek je achter die façade een teder verhaal met een indringende boodschap.

TRAILER

Jojo Rabbit | Official Teaser Trailer | HD | FR/NL | 2020

Writer director Taika Waititi (THOR: RAGNAROK, HUNT FOR THE WILDERPEOPLE), brings his signature style of humor and pathos to his latest film, JOJO RABBIT, a ...

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be