CLASH - BRONKS

SCHOOLVOORSTELLING

Wij zijn ons brein, wordt vaak gezegd. Maar de slachtoffers van psychische problemen vallen bij bosjes, jong en oud. Wat zegt dat over ons brein, en over ons? Misschien is dat brein helemaal niet zo te vertrouwen.

Om controle te krijgen over kop en lijf, dalen Joost Vandecasteele en Joris Van den Brande af naar de diepste kronkels van hun hoofd. Hoe harder hun hersenen kraken, hoe meer ze hun lichaam in de strijd gooien. En ze gaan ver. Heel ver.

Clash is een voorstelling als het internet zelf: één deurtje openen is er tien andere ontdekken. Maar de verbeelding van dit duo is wel zo grappig en fantasierijk dat geen algoritme ze kan verzinnen, en waarbij dat hoofd vanzelf weer een fijne plek wordt. Jeugdtheater waartegen geen smartphone bestand is.

OVER DE MAKERS:
BRONKS vraagt zowel prille makers als gevestigde waarden om voorstellingen te maken over relevante en gedurfde thema’s. Geen hapklaar, maar gelaagd theater. In CLASH dalen Joris Van den Brande en Joost Vandecasteele af naar de diepste kronkels van hun brein. Een botsing tussen kop en lijf. En een poging tot het in kaart brengen van de oorzaken en gevolgen van deze crash. Of ze er geheel ongeschonden uitkomen zal moeten blijken.

TRAILER

CLASH - BRONKS (trailer)

In 'Clash' dalen Joost Vandecasteele en Joris Van den Brande af naar de diepste kronkels van hun brein. BRONKS-productie première 20/12/2019

Data

Praktisch

  • Basistarief: 15 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 14 euro
  • Mini extra ticket met code: 14.25 euro
  • Midi extra ticket met code: 12.75 euro
  • maxi extra ticket met code: 11.25 euro

Extra

Duurtijd: 75 min.
Lesmap hier beschikbaar 

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be