ADRIAAN VAN DEN HOOF

'T ZAL SCHOON ZIJN ALS HET AF IS

Noem het geen compilatie, geen greatest hits en al zeker geen nostalgische bui, maar na vijf succesvolle voorstellingen en twaalf jaar op het podium is Adriaan wel toe aan een terugblik, opnieuw met muzikant en trouwe vriend Pelé aan zijn zijde.

Welke scènes hebben de tand des tijds doorstaan, welke zou Adriaan nu helemaal anders aanpakken? Waar heeft hij naar eigen gevoel kansen gemist, en ziet hij nu wel een kans om ze te grijpen? Hoe komt zo’n voorstelling eigenlijk tot stand, en wat kunnen we daaruit leren over de persoon achter de speler? En wat vindt hijzelf daar nu eigenlijk allemaal van?

In ’T ZAL SCHOON ZIJN ALS HET AF IS grasduint Adriaan door zijn verzameld werk, op zoek naar een nieuwe betekenis en heldere inzichten, én naar die aanstekelijke lachkrampen die we na al die jaren van hem gewend zijn.

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 25 euro
  • Jongeren -21 : 15 euro
  • Lerarenkaart: 24 euro
  • Abonneekorting 21-22: 23 euro

Extra

Spel en tekst: Adriaan Van den Hoof
Muziek: Tom ‘Pelé’ Peeters

Om toegang te krijgen tot de voorstelling, moet je vanaf 12 jaar een COVID Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen. Meer informatie over het verkrijgen van een Covid-Safe ticket vind je hier. Indien je geen CST kan voorleggen, wordt de toegang tot onze zaal geweigerd.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be