DUTCH EAGLES

GOLD

Deze voorstelling werd afgelast, tickethouders worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

DUTCH EAGLES bewijzen al jaren dat ze muzikale goudzoekers zijn & ze delen hun vondsten graag met jou. Ze combineren de hits van de Eagles met juweeltjes van andere artiesten uit de gouden periode van de popmuziek. Sluit je ogen en smelt weg in meerstemmige samenzang en weergaloze gitaarsolo's.

DUTCH EAGLES bewijzen al jaren dat ze muzikale goudzoekers zijn. Ze willen hun vondsten op deze avond met jou delen. Ze combineren de hits van de Eagles met juweeltjes van andere artiesten uit de gouden periode van de popmuziek.

Met hun onovertroffen weergave van deze songs zijn de zes heren van DUTCH EAGLES hun gewicht in goud ruimschoots waard gebleken. Sluit je ogen en smelt weg in de meerstemmige samenzang en de weergaloze gitaarsolo’s. Zet je tanden erin en verzeker je ervan dat het goud is dat deze mannen in handen hebben.

Data

Praktisch

  • Basistarief: 25 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 24 euro
  • Abonneekorting 21-22: 23 euro
Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.

Extra

opgelet! Lees de aangepaste maatregelen HIER

Om toegang te krijgen tot de voorstelling, moet je vanaf 12 jaar een COVID Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen. Meer informatie over het verkrijgen van een Covid-Safe ticket vind je hier. Indien je geen CST kan voorleggen, wordt de toegang tot onze zaal geweigerd.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be