BALLET VAN DE STAATSOPERA VAN TATARSTAN

SLEEPING BEAUTY

Deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden zo snel mogelijk gecontacteerd!

SLEEPING BEAUTY (Doornroosje) wordt beschouwd als Tsjaikovski’s beste balletcompositie. Het magische sprookjesballet betovert nog steeds jong en oud. De choreografie is virtuoos en de uitvoering van het geroemde balletgezelschap uit Tatarstan is fenomenaal. Een must-see voor elke balletliefhebber.

Het magische sprookjesballet SLEEPING BEAUTY (Doornroosje) betovert jong en oud. Pjotr Iljitsj Tsjaikovski schreef zijn mooiste muziek, de choreografie van Marius Petipa is virtuoos en de uitvoering en enscenering van het geroemde balletgezelschap uit Tatarstan zijn fenomenaal. Een lust voor oog en oor en een must-see voor elke balletliefhebber. De Frans-Russische Marius Petipa creëerde met SLEEPING BEAUTY in 1890 een ballet dat geldt als een van de hoogtepunten van het klassiek-romantische balletgenre. Door zijn rijke dansvocabulaire en de sprankelende virtuositeit geldt het nog steeds als dé toetssteen voor balletgezelschappen en individuele dansers. SLEEPING BEAUTY was Tsjaikovski’s tweede werk voor ballet na zijn debuut HET ZWANENMEER en wordt door velen beschouwd als zijn beste balletcompositie.

Data

afgelast

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 40 euro
  • Jongeren -21 : 15 euro
  • Lerarenkaart: 39 euro
  • Abonneekorting 21-22: 38 euro
Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.

Extra

Gezelschap: Ballet van de staatsopera van Tatarstan
Muziek: Pjotr Iljitsj Tsjaikovski
Choreografie: Marius Petipa & Lev Ivanov
Balletvoorstelling, zonder orkest.

opgelet! Lees de aangepaste maatregelen HIER

Om toegang te krijgen tot de voorstelling, moet je vanaf 12 jaar een COVID Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen. Meer informatie over het verkrijgen van een Covid-Safe ticket vind je hier. Indien je geen CST kan voorleggen, wordt de toegang tot onze zaal geweigerd.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be