BELPOP BONANZA

TURA SPECIAL

Will Tura wordt 80. De heren van Belpop Bonanza eren de keizer van het lichte lied met een special. Je kan je verwachten aan heel veel muziek, geweldige verhalen en facetten van de Vlaamse grootmeester die onderbelicht zijn gebleven. En dit allemaal met de goedkeurende stempel van… Will Tura.

Iedereen in Vlaanderen, en ver daarbuiten kent hem wel, de keizer van het lichte lied: Will Tura. Niemand heeft zo lang en zonder onderbreking aan de top gestaan, vijf generaties lang ondertussen.
Je zal al gaan denken: iemand die al zolang aan de top staat, daar is ondertussen alles wel al over gezegd en geschreven maar vergis je niet! In 2020 wordt Tura 80, een mijlpaal die de heren van Belpop Bonanza niet voorbij kunnen laten gaan zonder een special ter ere van koning Arthur. Jan Delvaux en Jimmy Dewit roemen Will Tura om zijn vakmanschap, zijn onwaarschijnlijke catalogus en geweldige verhalen. Het duo heeft materiaal in overvloed om jou een avond te brengen boordevol muziek, geweldige verhalen en facetten van de Vlaamse grootmeester die onderbelicht zijn gebleven.
Musicals, boeken, televisiedocumentaires en tribute-albums hebben we allemaal al gehad, maar nu is er ook de theatershow! Dat belooft een spetterende avond te worden, een show voor de fan, voor de verre of stiekeme liefhebber, en voor iedereen die wil weten waarom Tura zo essentieel is. Een show met de goedkeurende stempel van Will Tura zelve. Dat kan niet anders dan fenomenaal worden.

Pers over 'Tura Special':
“Belpop Bonanza is een must see voor muziekliefhebbers, weetjesfreaks en alles daartussenin.” (Het Nieuwsblad)

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 23 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 22 euro
  • Abonneekorting 19-20: 21 euro

Extra

Artiesten: Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing

Abo-korting (nieuw!): wie abonnee was in seizoen 2019-2020 heeft recht op een abo-korting van 2 euro op de basisprijs van dit evenement.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be