DE MENS

LATE NIGHT

De Mens heeft al meer dan vijfentwintig jaar op de teller staan en weet niet van ophouden. Er is dan ook geen reden toe. De Mens is een groep die over de jaren heen blijft evolueren en vernieuwen. Voor DE MENS LATE NIGHT trekt De Mens z’n beste maatpak aan en toveren ze het podium van de schouwburg om tot het decor van een sfeervolle laatavondtalkshow.

Dit alles met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens poëtische liedjes die naar het hart grijpen, dan weer swingende songs uit het eigen, rijke repertoire.

De Mens is sowieso een band met een dwingend verhaal dat ook meteen het verhaal van zijn publiek is. Dat wordt in DE MENS LATE NIGHT op een geheel nieuwe, stijlvolle manier verteld.

Irene

Irene

Provided to YouTube by Parlophone Belgium Irene · De Mens Het Beste Van De Mens ℗ 1994 Play That Beat! a division of Virgin Belgium Drums: Dirk Jans Bass: Mi...

De mens - Ergens Onderweg

De mens - Ergens Onderweg

De mens - Ergens Onderweg Verzoekjes mogen!

Data

Praktisch

  • Basistarief: 25 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 24 euro
  • Abonneekorting 21-22: 23 euro
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.

Extra

duur:+-1u45

Frank Vander Linden: zang en gitaar
Michel De Coster: bas
Dirk Jans: drum en zang
David Poltrock: toetsen

opgelet! Lees de aangepaste maatregelen HIER

Om toegang te krijgen tot de voorstelling, moet je vanaf 12 jaar een COVID Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen. Meer informatie over het verkrijgen van een Covid-Safe ticket vind je hier. Indien je geen CST kan voorleggen, wordt de toegang tot onze zaal geweigerd.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be