VUURTHEATER SPROOKJES ENZO

PASSA IL TEMPO

Sprookjes enzo maakt poëtisch, beeldend theater waarbij verbeelding en interactiviteit centraal staan. Verwacht je aan betoverend theater en vuurtheater voor kinderen en volwassenen. Reis je met ons mee? We hebben zeeën van tijd. Vuurtheater in het Colomapark te Sint-Pieters-Leeuw.

Diep in het bos ligt er een magische plek waar tijd groeit, geplukt wordt, en de wijde wereld wordt ingestuurd. Drie deuren zitten verscholen achter de hoge bomen. Achter de eerste deur vind je het leven van een kind dat overal vlammetjes zaait. Achter de tweede deur zie je een jonge vrouw die haar vurige momenten oogst. Achter de derde deur aanschouw je het leven van een oudere dame die verschroeide herinneringen verzamelt.

De tijd in dit verhaal staat symbool voor geboren worden, spelen, groeien, liefhebben, ouder worden, doodgaan en opnieuw geboren worden… Een voorstelling over het verglijden van de tijd, met vuur, circus, objecttheater en fysiek theater.

Voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen van elke leeftijd.

Sprookjes enzo: Passa il tempo (trailer)

Sprookjes enzo: Passa il tempo (trailer)

Vuurtheatervoorstelling voor iedereen

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 14 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro

Extra

De voorstelling gaat door in open lucht. Bij regenweer gaat de voorstelling niet door. Bij fris weer kan je een eigen dekentje meebrengen.

Spel: Alberto Fontanella, Annemie Pierlé, Daniele Contino, Dot Van Vlierberghe, Marco Migliavacca, Theia Cuppens & Pietro Chiarenza
Concept: Marcello & Pietro Chiarenza
Regie & scenografie: Pietro Chiarenza
Muziek: Michele Moi
Grafisch ontwerp & kostuums: Margot De Group
Copyright beeld: Rudi Schuerewegen

In samenwerking met Theater op de Markt – Dommelhof, De Warande


Leeftijd: 4+
Duur: 45 minuten

Gebruikte technieken: steltlopen, manipulatie van vuur en vuurobjecten, jongleren, fysiek theater, acrobatie en vuursculpturen.

Locatie: Colomapark (adres: Joseph Depauwstraat 25, 1600 Sint-Pieters-Leeuw)
Openluchtvoorstelling i.s.m. CC ’t Vondel & CC Coloma.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be