VAN GEEL & VAN DEN BEGIN

IN CONCERT (MET BIGBAND)

Naast het verschil in leeftijd en lengte delen Jonas van Geel en Peter Van den Begin een diepgewortelde liefde voor Nederlandstalige muziek en bigbands. Laat dat nu net de combinatie zijn die ze hier in Alsemberg op je zullen loslaten.

We hoeven ze niet meer voor te stellen, de twee knapste lelijke venten van Vlaanderen, Jonas Van Geel en Peter Van den Begin. Goede wijn heeft nu eenmaal geen krans nodig, het moet enkel in een schoon glas geschonken worden. En Jonas en Peter hebben een uitzonderlijk schoon glas in de aanbieding. Daar waar ze contrasteren in leeftijd en lengte, delen ze een diepgewortelde liefde voor Nederlandstalige muziek en bigbands. En laat het nu net deze combinatie zijn die ze voor jou hebben klaarstaan. Nederlandstalige bigband klinkt misschien wat als kaviaar uit Kontich of oesters uit Opoeteren maar vrees niet: Jonas en Peter zullen je bewijzen dat het een schitterende combi is. Er is één ding waar we zeker van kunnen zijn in het leven: wanneer Van Geel & Van den Begin hun beste kostuum uit de kast halen en hun schoenen opblinken, moet je erbij zijn!

In de pers
Met de swing en de bravoure van de Rat Pack in Las Vegas zingen Jonas Van Geel en Peter Van Den Begin liedjes in bigbandstijl. Begeleid door een geweldig orkest en volledig in het Nederlands kruipen ze meteen under your skin. (****, Het Nieuwsblad)

Data

Praktisch

  • Basistarief: 36 euro
  • Jongeren -21 : 15 euro
  • Lerarenkaart: 35 euro
  • Abonneekorting 21-22: 34 euro
Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.

Extra

opgelet: Om toegang te krijgen tot de voorstelling, moet je vanaf 12 jaar een COVID Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen. Meer informatie over het verkrijgen van een Covid-Safe ticket vind je hier. Indien je geen CST kan voorleggen, wordt de toegang tot onze zaal geweigerd.

lees al onze maatregelen hier

Zang: Jonas Van Geel & Peter Van den Begin
Met bigband.

duur: 120min zonder pauze

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be