SVEN DE RIDDER COMPANY

DE SCOUTS FOREVER!

Wat als ex-scoutsleden na 25 jaar een reünieweekend houden in de Ardennen? Leider Mon Beton is een padvinder in hart en nieren gebleven, maar hoe zit het na al die jaren met de andere leden van de groep? Ze halen samen herinneringen op, maar zo komt er ook een 25 jaar oud mysterie naar boven…

Wat kunnen we verwachten wanneer een groep oude scoutsleden een reünieweekend organiseert in de Ardennen? Exact 25 jaar na hun laatste kamp komt een groep oud-scouts samen in de Ardennen voor een reünie. De leider, Mon Beton, is nog steeds een padvinder in hart en nieren, maar hoe zit het met de rest van de groep? Is Peggy nog steeds zo verlegen en laat Karen nog steeds alle harten sneller slaan? De samenkomst van de oude vrienden zorgt voor een stevige komedie waar niet enkel herinneringen naar boven komen, maar waar ook een 25 jaar oud mysterie komt bovendrijven. Al snel blijkt dat ze niet zomaar naar hun oude kampplaats werden gelokt.

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 26 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 25 euro
  • Abonneekorting 21-22: 24 euro
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.

Extra

Regie: Sven De Ridder
Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder
Met: Sven De Ridder, Leen Dendievel, Pieter Thyssen, Joyce Beullens, Kobe Van Herwegen en Brik Van Dyck

De voorstelling bestaat uit twee delen met een pauze van 20 minuten. Het eerste deel duurt 65 minuten. Deel twee duurt 45 minuten.
De voorstelling is geschikt voor de ganse familie.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be