LITTLE WOMEN

FILM

Het is de derde keer in de geschiedenis van de Oscars dat een door vrouwen geregisseerde, geschreven en geproduceerde film wordt genomineerd voor Beste Film. Little Woman is geregisseerd door Greta Gerwig, bekend van Lady Bird, en is gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van schrijfster Louisa May Alcott. 

Little women is het tijdloos en actueel verhaal van de zussen March die vastberaden zijn om het leven op hun eigen manier te leiden en hun dromen na te streven. Deze vier jonge vrouwen groeien op in Amerika in de nasleep van de burgeroorlog. De twee oudste zussen zijn Meg en Jo. De mooie Meg is verantwoordelijk en traditioneel, terwijl de eigenzinnige impulsieve Jo ervan droomt om schrijfster te worden. De Gevoelige Beth is eerder verlegen en probeert steeds de goede vrede te bewaren. De Jongste zus Amy wil niet onderdoen voor haar grote zussen, zelfzeker en ambitieus als ze is, wil ze later doorbreken als schilder.

BEKIJK DE TRAILER HIER

Data

Praktisch

  • voorverkoop: 6 euro
  • Filmpas: 5 euro
  • Gratis (met code): 0 euro

Extra

2019. VS. Kostuum drama.
Regie: Greta Gerwig.
Met o.a.: Emma Watson, Meryl Streep, Eliza Scanlen, Saoirse Ronan,Florence Pugh, Timothée Chalamet, Bob Odenkirk, James Norton, Chris Cooper.
Duur: 135min
Originele versie. NL/FR ondertiteld.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be