MUSEUMBUS - GENT

VAN EYCK: EEN OPTISCHE REVOLUTIE - MSK + S.M.A.K., GENT

In 2020 vindt de grootste Jan van Eyck-tentoonstelling ooit plaats in het Museum voor Schone Kunsten, Gent. Wereldwijd zijn er van deze Vlaamse meester slechts een twintigtal werken bewaard, waarvan zeker de helft afreist naar Gent. Ze worden samengebracht met werk uit zijn atelier, kopieën van verdwenen schilderijen en met meer dan 100 topstukken uit de late middeleeuwen.
We bezoeken deze expo in de namiddag.

’s Middags genieten we van een lunch in het S.M.A.K.-café. In de voormiddag brengen we een bezoek aan het museum met een van de grootste collecties hedendaagse kunst in België.
Na de middag brengen we een geleid bezoek aan het nabij gelegen S.MA.K. waar we kennismaken met een van de grootste collecties hedendaagse kunst (van na WOII tot vandaag) in België.

Data

afgelast

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 77 euro

Extra

08.00u: vertrek aan CC de Meent
10.00u-12.00u: geleid bezoek aan het S.M.A.K.
12.30u-14.00u: lunch in het S.M.A.K.-café
14.15u-16.00u: geleid bezoek aan de expo rond Van Eyck in het MSK Gent (met gids of audio-guide).  Achteraf is er nog even de mogelijkheid tot vrij bezoek.
16.30u: huiswaarts

Prijs: € 77
Max. 30 deelnemers. 

Er zijn een beperkt aantal extra tickets beschikbaar voor deze museumbus. Opgelet: voor deze extra tickets geldt het volgende: bij het bezoek aan de expo rond Van Eyck in het MSK Gent (namiddag) wordt gebruik gemaakt van een audio-guide in plaats van gids.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be