F.C. DE KAMPIOENEN 4: VIVA BOMA

FILM

Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de ‘Boma Vleesindustrie NV’. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal – en bij Niki, zijn nieuwe vlam. Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de ‘Viva Boma’-worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen.

Het wordt een heroïsche krachtmeting waarin familiebanden, topsport, Voil Jeannetten, vriendschap en verraad centraal staan. Naast de vertrouwde Kampioenen zijn er uiteraard weer verrassende gastacteurs en speelse cameo’s.

BEKIJK HIER DE TRAILER

De officiële trailer van F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma!

Op 18 december verschijnt F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma! in de bioscoop! Bekijk nu al de trailer. Synopsis: Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de 'Boma Vleesindustrie NV'. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal - en bij Niki, zijn nieuwe vlam.

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • voorverkoop: 6 euro
  • Filmpas: 5 euro
  • Gratis (met code): 0 euro
  • Filmticket naar keuze: 0 euro

Extra

vanaf 11 juli is een mondmasker verplicht voor alle bezoekers van musea, concertzalen, theaterzalen en bioscoop. Een mondmasker is nooit verplicht voor kinderen jonger dan twaalf en er zijn bijzondere bepalingen voor mensen die om medische redenen geen masker kunnen dragen. Gelieve deze maatregel te volgen.

2019. België .
Komedie.
Regie: Jan Verheyen.
Met o.a.: Warre Borgmans, Niels Destadsbader, Loes Van Den Heuvel, Johny Voners, Ann Tuts, Marijn Devalck, Jaak Van Assche, Jacques Vermeire.
Duur: 107 min.

Originele Vlaamse versie.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be