TROUBLE

FAMILIEFILM

Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeert. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante familie bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. De vrolijke viervoeter belandt in een doldwaas avontuur in de stad met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt een getalenteerde zangeres Trouble onder haar hoede, tot de familie van de barones hem vindt. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?
Deze grappige en muzikale animatiefilm heeft bovendien een geweldige Vlaamse stemmencast met Peter Van de Veire, Tatyana Beloy en Tourist LeMC.

Over TROUBLE

"Regisseur Kevin Johnson heeft al ruim twee decennia ervaring in de wereld van de animatiefilm, onder meer als Creative Consultant, animator en Storyboard Artist. Op zijn cv prijken titels als THE IRON GIANT (1999), OPEN SEASON (2006), ASTRO BOY (2009) en ALVIN & THE CHIPMUNKS 3 (2011). TROUBLE is de tweede lange animatiefilm die hij regisseert, na THE JUNGLE BOOK uit 2014 (niet te verwarren met de in alle opzichten superieure live-action verfilming die Jon Favreau twee jaar later maakte). Misschien niet de meest aansprekende titel, maar Johnson is een hardwerkende man die in de marge toch zijn graantje meepikt in het overvolle animatielandschap. Voor het verhaal van TROUBLE werkte hij samen met maar liefst vijf verschillende schrijvers, van wie Judah Miller (bekend van de animatieseries voor volwassenen AMERICAN DAD en KING OF THE HILL) de bekendste is. Dat zijn vrij veel mensen voor een film die zich primair richt op kleine kinderen en dus niet al te ingewikkeld is." – Patricia Smagge (Cinemagazine)

BEKIJK DE TRAILER HIER

Trouble trailer (2019) | Nu in de bioscoop

Bekijk hier de Nederlandse trailer van Trouble! Een muzikale en grappige animatiefilm over vriendschap voor het hele gezin. Trouble is in de Herfstvakantie in de bioscoop te zien. Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeerd.

Data

Praktisch

  • voorverkoop: 6 euro
  • Filmpas: 5 euro
  • Gratis (met code): 0 euro
  • Filmticket naar keuze: 0 euro

Extra

2019. VS. Animatiefilm.
Regie: Kevin Johnson.
Met de stemmen van o.a. Peter Van de Veire, Tatyana Beloy en Tourist LeMC.
Duur: 87 minuten.

Vlaams gesproken.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be