NAT GRAS

SCHOOLVOORSTELLING

Voor jonge kinderen behoren huid en haar tot de dagelijkse ontdekkingen rond ik en jij. Mijn arm is bruin, en die van jou? Ik heb blonde staartjes, en jij? Eens wat ouder wordt onze huid en ons haar een deel van onze identiteit.

In deze voorstelling vloeien de werelden van de volwassenen en de kinderen moeiteloos in elkaar over en wordt jong en oud meegenomen in een wereld van sterke beelden en verrassende dans. Een beeldende dansvoorstelling over de mens, zijn binnen- en buitenkant, en hoe die in relatie staan tot mekaar. Nat Gras laat alle glitters achterwege om op zoek te gaan naar de oorspronkelijke kracht van dans. Zo ontstaan voorstellingen die zowel groot als klein tot verwondering brengen. Choreografe Goele Van Dijck behaalde reeds tal van prijzen met eerder werk als WEGVERSPERRING en MUURTJEMUURTJE. 

TRAILER

De Biechtstoel #111 - Heel-huids (Nat Gras)

Waarom droegen de dansers in Heel-huids een vleeskleurig pak en lange pruiken? Is de dansvoorstelling van Nat Gras geschikt voor 2,5 jarigen? En wat was volgens de ouders de boodschap? Nieuwe Biechtstoel For Families! De Biechtstoel is een installatie van De Zendelingen waarin toeschouwers na de voorstelling een persoonlijk nagesprek kunnen aangaan.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be