FEESTELIJK OPENINGSWEEKEND

START SEIZOEN 19-20

Tijdens het eerste weekend van september wordt er gefeest in CC de Meent. We vieren de start van het nieuwe cultuurseizoen en zetten na de zomer onze deuren opnieuw open voor het grote publiek. Maar ook het tweejarig bestaan van cultuurcafé Alzenbar wordt gevierd. Alzenbar is ondertussen een vaste waarde geworden waar je voor en na elke activiteit van CC de Meent de avond steeds fijn kan inzetten of afsluiten.

PROGRAMMA:

za 7 sep 2019, 16.00u-16.45u: Straattheatervoorstelling FRIDA!
Enthousiaste huisvrouw en fervent doe-het-zelfster wil voor één keer ook in de schijnwerpers staan en maakt daarom haar eigen supershow! Ze beschikt misschien niet over de nodige ervaring, de looks en de middelen maar dat lost ze op door haar show uiterst zorgvuldig voor te bereiden.‘Frida!’ is een straattheatervoorstelling voor volwassenen én kinderen. Een visuele voorstelling met een gezonde dosis onnozelheid, voor een breed publiek van alle leeftijden.

20.00u-20.45u: Semele & Pieter live.
Beerselaars Semele Uyttenbroeck en Pieter Van Leuven spelen een uniek concert met invloedenuit o.a. de country- en popmuziek. Verwacht je aan prachtige covers van o.a. Johnny Cash, Eddy Vedder, June Carter en Dolly Parton. Een knaller van een opener!

21.00u: Concert MINIMACHINE met achteraf DJ-set.
Een swingende funk-formatie met straffe rasmuzikanten, voorzien van alle ingrediënten om voor een onvergetelijke avond te zorgen. Verwacht je aan een stomend concert vol dansbare muziek en ambiance! De avond wordt afgesloten met een wervelende DJ-set!

zo 8 sep 2019, 11.00u : Opening expo ‘Bruegel Inspireert’ en EMBALLAGE KADO XL – ‘Zou teis ginnen echten Bruigel zaain?!
’EMBALLAGE KADO XL brengt een nieuw programma gebaseerd op schilderijen van Pieter Bruegel. Een mix van eigen composities, traditionele volksliederen en toepasselijke covers afgewisseld met een aantal instrumentale nummers vormen een bruegeliaans decor waarlangs het publiek wordt gegidst door een begeleidende gidsacteur. De voertaal is het Brusselse dialect. Voorde uitvoering van het programma staat een uitgebreide EMBALLAGE KADO XL garant.
Gratis inkom.

20.00u: Film ROCKETMAN
ROCKETMAN is een epische muzikale fantasie over het ongelooflijke, maar menselijk verhaal van Elton Johns doorbraakjaren. De film volgt de fantastische transformatie van het verlegen pianowonder Reginald Dwight naar de internationale superster Elton John. Dit inspirerend en universeel verhaal – de meest geliefde songs van Elton John worden uitgevoerd door ster Taron Egerton – vertelt hoe een kleine jongen een van de meest iconische figuren in de popcultuur werd.

Data

Praktisch

  • gratis: 0 euro

Extra

Alle activiteiten op zaterdag zijn gratis. De concerten vinden plaats in de foyer van CC de Meent. De theatervoorstelling FRIDA! wordt bij mooi weer buiten opgevoerd.

De film op zondag is betalend en kan je reserveren via www.demeent.be of aan de balie van CC de Meent.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be