SORRY, WE MISSED YOU

FILM

SORRY, WE MISSED YOU van Ken Loach (I, DANIEL BLAKE) gaat over de familie Turner, een gezin dat moeilijk rond kan komen in het hedendaagse Engeland. Om zijn gezin te kunnen onderhouden, investeert vader Ricky in een bestelwagen om als pakketbezorger te starten. Intussen levert ook zijn vrouw Abbie hard werk als verzorgster. De familieleden weten wat ze aan elkaar hebben, maar de uitdagingen waarvoor ze staan zullen gevolgen hebben voor hun hechte band.

Over SORRY, WE MISSED YOU

Vurigste Ken Loach-film in lange tijd.”– (De Morgen)

Ken Loach is in topvorm met deze aanval op flexwerken en de gig-economie die mensen tegen elkaar uitspeelt en bikkelhard chagrijn tot managements-filosofie heeft verheven. Maar er zit ook een ontroerende veerkracht in SORRY, WE MISSED YOU: ‘De meeste mensen deugen.”– Dana Linssen (De filmkrant)

“SORRY, WE MISSED YOU is een typische Ken Loach. De eerste vijf minuten denk je dat je alles al eens eerder hebt gezien: het acteerwerk, de cameravoering, de kadrering, de dialogen, de grapjes… Daarna weten de Britse activist en zijn scenarist Paul Laverty je met hun gedrevenheid en verontwaardiging bij je nekvel te grijpen en mee te sleuren naar een onthutsende finale.” –Chris Craps (Vertigoweb)

“SORRY, WE MISSED YOU is naast JOKER dé levensnoodzakelijke film die deze wereld nu nodig heeft om de ogen te openen van beleidsmakers, CEO’s, maar vooral ook van de gewone werkmens.” – Bert Hertogs (Concertnieuws)

SORRY WE MISSED YOU - Official Trailer [HD]

IN CINEMAS SOON. From director Ken Loach, writer Paul Laverty and the award-winning team behind I, DANIEL BLAKE, comes SORRY WE MISSED YOU - a powerful exploration of the contemporary world of work, the gig economy and the challenges faced by one family trying to hold it all together.

Data

Praktisch

  • voorverkoop: 6 euro
  • Filmpas: 5 euro
  • Gratis (met code): 0 euro
  • Filmticket naar keuze: 0 euro

Extra

VK. 2019.
Drama.
Regie: Ken Loach.
Met: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone.
Duur: 100 min.

Originele versie, NL/FR ondertiteld.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be