RUST IN JE HOOFD - BEGINNERS

ROWENA MEENDERMAN

Voel jij je ook soms zo onrustig in je hoofd? Heb je onrustige gedachten, ben je moe of uitgeput? Slaap je slecht? Of wil je je leren ontspannen? Misschien triggeren deze vragen iets in jou. Misschien herken je jezelf in één van deze situaties. Wellicht loop je al lang te zoeken naar een manier om je stress te leren beheersen en tot rust te komen.

De afgelopen maanden waren zwaar voor iedereen, de Covid 19 crisis maakte dat we heel diep met onszelf geconfronteerd werden. Het was niet gemakkelijk om thuis te zijn, beperkte bewegingsvrijheid te hebben, te werken en misschien ook te moeten zorgen voor de kinderen.
Nu de crisis wat begint af te nemen en het leven langzaamaan weer normaal begint te worden is het tijd om een moment voor jezelf te nemen. 

Ik, Rowena Meenderman, wil jou hierbij helpen. Als gediplomeerd massage- en relaxatietherapeut begeleid ik jou graag gedurende 10 weken naar meer rust in je leven. Ikzelf kwam door mijn burn-out en mijn stressvolle leven in aanraking met mindfulness en relaxatie en door de oefeningen dagelijks te doen merkte ik dat ik mijn stress steeds beter aankon en mijn leven weer aangenaam werd. Ik ging weer beter slapen, mijn gezondheid verbeterde en ik kreeg weer plezier in mijn leven en in mijn werk.

Wist je dat wetenschappelijk onderzoek aangetoond heeft dat door relaxatie- en mindfulness oefeningen te doen jouw geest zich ontspant?En dat heeft een heel positieve invloed op jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Wat ik geleerd heb wil ik graag met jou delen. We leren stap voor stap om rustig, voller en dieper te ademen. We doen tal van ontspanningsoefeningen die jou helpen om op stressvolle momenten te ontspannen.
Ik leer je eenvoudige oefeningen aan die je gemakkelijk zelf thuis kan doen in momenten van stress en als je je gespannen voelt.
Talrijke cursisten gingen jou voor en velen passen de technieken dagelijks toe. Hun getuigenissen vind je terug op mijn website en op mijn Facebookpagina.

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 121 euro

Extra

Mondmasker verplicht bij binnenkomen + buitengaan
Max. 10 deelnemers
Klaslokaal oude springveer

Data: 7-14-21-28 okt, 11-18-25 nov, 2-9-16 dec telkens van 19u tot 20.30u
Docent: Rowena Meenderman

Prijs: 121 euro

Meebrengen: mat, deken, kussen en flesje water.

Indien je liever nog niet in een groep samenkomt kan je de lessen ook online volgen op donderdagavond via Zoom. De lessen via Zoom starten al op 24 september. Info vind je op mijn website. Je mag mij ook gerust een mail sturen.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be