LAUREL & HARDY

THE SILENT MOVIE PROJECT

CC de Meent brengt op zondag 22 maart het iconisch duo Laurel & Hardy terug naar het witte doek. In THE SILENT MOVIE PROJECT geeft pianist en organist Stephan Graf v. Bothmer een selectie van de 4 beste stille films van LAUREL & HARDY een stem. Stephan heeft inmiddels meer dan 1.000 films begeleid, waaronder ook klassiekers als METROPOLIS, NOSFERATU en komedies van o.a. Harold Lloyd en Buster Keaton. Ideaal voor filmliefhebbers die houden van klassieke muziek!

In 1929 is de carrière van Stan Laurel en Oliver Hardy op haar hoogtepunt. Op dat moment start de filmindustrie met de eerste commerciële geluidsfilms. Met een grote lach komen DE DIKKE EN DE DUNNE in halsbrekende situaties terecht en overal waar zij langskomen, maken zij er een puinhoop van. Auto’s en huizen, het statussymbool van de American Dream, weten zij vakkundig met hun onhandigheid in chaos om te toveren.

THE SILENT MOVIE PROJECT is een klassiek vleugelconcert van pianist en organist Stephan Graf v. Bothmer, waarbij een selectie van de 4 beste stomme films van deze helden worden vertoond.

STAN & OLLIE Official Trailer (2018) Laurel And Hardy Movie HD

STAN & OLLIE Official Trailer (2018) Laurel And Hardy Movie HD

STAN & OLLIE Official Trailer (2018) Laurel And Hardy, Stand and Ollie Movie HD © 2018 - Entertainment One Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Cinema, Blockbuster, Scifi Movie or Fantasy film, Drama... We keep you in the know!

in de pers

Er zit muziek in Pajottenland & Zennevallei!

do 29 aug 2019

Er zit muziek in Pajottenland & Zennevallei! Klassieke concerten in de regio Pajottenland & Zennevallei september 2019 - januari 2020

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 18 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 17 euro
  • Mini extra ticket met code: 17.1 euro
  • Midi extra ticket met code: 15.3 euro
  • maxi extra ticket met code: 13.5 euro

Extra

Pianist en organist: Stephan Graf v. Bothmer

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be