JUDAS THEATERPRODUCTIES

FESTEN

De schijnbaar volledig geslaagde Helge viert zijn zestigste verjaardag in het familiehotel. Zijn vrouw Else, zonen Christian en Michael, dochter Helene en tal van vrienden en intimi verzamelen zich in het etablissement voor een groot, gezellig feest. De enige grote afwezige is dochter Linda, die kort daarvoor zelfmoord pleegde. Tijdens het diner neemt Christian het woord voor een speech. Daarin verkondigt hij, ten overstaan van iedereen, dat zijn vader Linda en hem vroeg seksueel misbruikte. Het blijkt de eerste van een reeks gebeurtenissen waarin verschillende aanwezigen hun ware gezichten tonen.

Met FESTEN maakt Judas TheaterProducties voor de tiende keer een eigen musicalcreatie. Gebaseerd op de gelijknamige film van Thomas Vinterberg uit 1998, was FESTEN een van de eerste films die gemaakt werden volgens het DOGMA-principe.

Makers Allard Blom en Sam Verhoeven schreven eerder al succesvolle musicals als LELIES, DE MUZE VAN RUBENS, DE ROZENOORLOG en GOODBYE, NORMA JEANE. Hun bewerking van FESTEN zal voor een bijzondere intense beleving zorgen bij de toeschouwers, die ongewild zullen worden meegezogen in alle familie-intriges. Een ensemble-cast van 9 acteurs en live begeleid door een vijfkoppig orkest.

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 30 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 29 euro
  • Mini extra ticket met code: 28.5 euro
  • Midi extra ticket met code: 25.5 euro
  • maxi extra ticket met code: 22.5 euro

Extra

Cast: Warre Borgmans, Karin Jacobs, Leendert De Vis, Goele De Raedt, Eline De Munck, Brent Pannier, Yemi Oduwale en Oonagh Jacobs.
Regie: Eddy Habbema
Tekst: Allard Blom
Muziek: Sam Verhoeven
Choreografie: Tim Van der Straeten
Arrangementen: Pol Vanfleteren
Decor: Arno Bremers
Productie: Judas TheaterProducties vzw

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be