D’IRQUE & FIEN

SOL BÉMOL (6+)

‘Bedankt om de poëzie uit te vergroten. Jullie zijn echte gelukmakers’. Dirk en Fien vonden ooit dit briefje onder de ruitenwisser van hun wagen en namen het ter harte. Fien is muzikante. Dirk is circusartiest. Twee liefjes die elkaar zoeken, elkaar verliezen en weer vinden in de gedeelde hoop om met de partituren van het leven samen een concert te spelen. Theatrale acrobatieën vermengen zich met muziek; zowel Dirk als de piano van Fien tarten de wetten van de zwaartekracht. In duet balanceren ze van plek naar plek, van ontmoeting naar begroeting. Een reis vol uitdagingen en verrassingen, herkenbaar voor alle nieuwsgierige zielen.

Na meer dan vijf jaar toeren met CARROUSEL DES MOUTONS presenteren d’irque & fien met veel plezier hun nieuwe productie. Ze verrassen en ontroeren graag als beeldendragers en verwonderaars.
SOL BÉMOL is onmiskenbaar dromerig en grappig. Gemaakt met hart en ziel door Dirk Van Boxelaere en Fien Van Herwegen. SOL BÉMOL won begin juni de eerste prijs voor beste circusvoorstelling 2017 TAC-Valladolid.

TRAILER: Sol bemol by D'irque & Fien

TRAILER: Sol bemol by D'irque & Fien

www.dirque.com FILMED and EDITED by Double Take - Cinematic Circus DoubleTakeCC@gmail.com www.facebook.com/DoubleTakeCinematicCircus

Data

Praktisch

  • Basistarief: 16 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 15 euro
  • Mini extra ticket met code: 15.2 euro
  • Midi extra ticket met code: 13.6 euro
  • maxi extra ticket met code: 12 euro

Extra

Mise-en-scène: Dirk Van Boxelaere - Fien Van Herwegen - Leandre Ribera
Muzikale inspiratie: Alain Reubens

duur: 60 min zonder pauze

Ook geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be