THE FORTUNATE SONS (USA)

A TRIBUTE TO CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival een van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als BAD MOON RISING, PROUD MARY en DOWN ON THE CORNER. Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Ook in ons land.

Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons, genoemd naar een politiek geladen C.C.R.-nummer. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Fogerty, leadzanger van C.C.R., zal weer voor u staan alsof het 1969 is. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters en staat garant voor een echte trip down Memory Lane.

The Fortunate Sons; CCR Tribute Live at The Murphy Theatre in Wilmington, OH

A tribute to Creedence Clearwater Revival The Fortunate Sons (USA) laten de jaren zestig herleven in het theater Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als 'Bad Moon Rising', 'Proud Mary', 'Have You Ever Seen The Rain' en 'Down On The Corner'.

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 30 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 29 euro
  • Mini extra ticket met code: 28.5 euro
  • Midi extra ticket met code: 25.5 euro
  • maxi extra ticket met code: 22.5 euro

Extra

Duur: 2 x 60 min., met pauze.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be