STUDIO GUGA

THEATERTOUR ONGEHOORD

We kennen Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baúl, als een coverband van formaat. Maar momenteel werken ze onder de nieuwe naam STUDIO GUGA aan een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.

Zoals vanouds zal Guga zijn beste stem-imitaties naar boven halen, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zò typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, alsof ze door hemzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel ‘ONGEHOORD!’. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hebben hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baúl heet.
Muziekfenomeen Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo’s hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich heeft genomen. Want wie anders dan Jean weet beter hoe je de sound van elke artiest kan grijpen? Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baúl krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer. Beschouw Jean dus gerust als de “vijfde Beatle” van STUDIO GUGA.
Er zullen uiteraard ook radio-singles volgen, zoals het een echt studioalbum betaamt. De vraag zal dus niet zijn: “Welke artiest doet Guga nu na?”, maar “Herken jij STUDIO GUGA als je de band op de radio hoort?”

Het Nieuwsblad:“Guga Baúl is niet één maar tientallen uitstekende zangers. […] Guga Baúl en zijn steengoede bandwaren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur (stem vanbekende artiesten) vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk.”

Radio Guga // Theatertour "Inteam" - Andrea Bocelli, Hozier & Frans Bauer (medley)

Radio Guga // Theatertour "Inteam" - Andrea Bocelli, Hozier & Frans Bauer (medley)

Radio Guga met maestro's Andrea Bocelli, Hozier & Frans Bauer (uit DVD Radio Guga // Theatertour "Inteam") Website: http://www.gugabaul.be/ Facebook: https://www.facebook.com/GugaBaul Twitter: https://twitter.com/GugaBaul Radio Guga: https://www.facebook.com/RadioGuga

Studio Guga - In Balans (inspired by Bart Peeters)

Studio Guga - In Balans (inspired by Bart Peeters)

Alle muziek en tourdata: http://www.studioguga.be Studio Guga - full album "Ongehoord" Release 8/11/2019 Vanaf 04/09 op Spotify Lyrics: Ik ben volledig in balans Dat zie ik als een buitenkans Het geeft m'n leven terug wat glans Daarop maak ik een vreugdedans 'k Leef in totale harmonie God in m'n eigen

Data

Praktisch

  • Basistarief: 26 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 25 euro
  • Mini extra ticket met code: 24.7 euro
  • Midi extra ticket met code: 22.1 euro
  • maxi extra ticket met code: 19.5 euro

Extra

Guga Baul: zang
Joost Van den Broeck: drums
Bert Embrechts: bas
Filip Bollaert: gitaar
Jacques Motmans: toetsen

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische FederaleOverheid.

duur: 110 min

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be