THE PHILVETTES & THE SPECTORCHESTRA

DA DOO RON RON, A TRIBUTE TO PHIL SPECTOR

De legendarische producer Phil Spector schonk de wereld een reeks onvergetelijke hits: BE MY BABY, RIVER DEEP MOUNTAIN HIGH, THE LEADER OF THE PACK, THE LOCOMOTION, TWIST AND SHOUT, DANCING IN THE STREETS, en natuurlijk DA DOO RON RON.Maar naast deze fantastische muzikale erfenis, is er natuurlijk ook de kwalijke reputatie van deze excentriekeling. Een resem (wan)smakelijke verhalen en een moordmysterie maken hem tot een van de meest intrigerende figuren uit de popgeschiedenis. Gek of geniaal?

Met DA DOO RON RON willen we vooral zijn muziek in ere herstellen. Verwacht je aan een tijdreis naar de onschuld van de vroege jaren zestig, toen Phil Spector een reeks glasheldere melodieën in een spectoriaans jasje stak en ze liet zingen door meidengroepen die hij zelf bij elkaar zocht: The Ronettes, The Crystals, The Shangri-La’s,The Shirelles,The Chiffons,...

Nieuwe Snaar frontman Jan De Smet schetst op videobeelden de figuur Phil Spector, waarna de zangeressen in passende fonkelende outfit een onvergetelijke avond op gang trekken. Ze krijgen de muzikale steun van een achtkoppige liveband. Liedjes zo fris als een polka-dot jurkje in een lentebries, voor iedereen herkenbaar en meezingbaar. Het ideale recept voor een formidabele nostalgische avond.

The Philvettes & The Spectorchestra - Promo

The Philvettes & The Spectorchestra - Promo

Uploaded by arne sas on 2018-10-13.

Data

Praktisch

  • Basistarief: 18 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 17 euro
  • Mini extra ticket met code: 17.1 euro
  • Midi extra ticket met code: 15.3 euro
  • maxi extra ticket met code: 13.5 euro

Extra

duur: 90 min. zonder pauze.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be