ZAP MAMA

ECLECTIC BREATH – DANCE A CAPELLA

Zap Mama is ongetwijfeld een van de strafste vrouwelijke Belgische artiesten. In haar indrukwekkende carrière tourde ze de wereld rond en werkte ze onder meer samen met Erykah Badu, The Roots, David Gilmore, Meshell Ndegeocello en Michael Franti.

Zap Mama’s verhaal in de wereldmuziek is een van epische proporties. Al meer dan 25 jaar plaatst zangeres Marie Daulne zich op het kruispunt van het mystieke Afrikaanse continent en de complexe westerse wereld. Daulne, geboren in Congo als dochter van een Belgische vader en een Congolese moeder, distilleert creatieve energie uit een eindeloze waaier aan bronnen en straalt die terug naar de wereld met onovertroffen vakmanschap. Ritme en schoonheid, mythe en melodie, geschiedenis en harmonie. Ze worden allemaal één in de muziek van Zap Mama!
Op haar laatste album, ECLECTIC BREATH, experimenteert Marie Daulne met het concept DANCE A CAPELLA. Live te ontdekken in CC de Meent.

LEOPARDESS video Clement Nourry 2019

LEOPARDESS video Clement Nourry 2019

Listen to your heart and intuition so that you will know when and how to react. n this case, leopard symbolism is reminding you that on some level there is always a period of rebirth after a period of suffering and death. Thus this big cat is the healer of deep wounds.

Data

Praktisch

  • Basistarief: 28 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 27 euro
  • Mini extra ticket met code: 26.6 euro
  • Midi extra ticket met code: 23.8 euro
  • maxi extra ticket met code: 21 euro

Extra

duur: 75 min zonder pauze

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be