THE CLEMENT PEERENS EXPLOSITION

STAAND CONCERT

Na lang aandringen komt Clement Peerens eindelijk naar CC de Meent voor een staand concert, samen met de verbijsterende bassist Aertbeliën Sylvain en de bekoorlijke bassdrumbeukster Lady Dave.

Het tumultueuze trio heeft een reusachtig repertoire aan huiveringwekkende hits, waarin elke menselijke emotie aan bod komt. Dat gaat van klassiekers als het psychologisch doordachte VINDE GIJ MIJ GAT over het maatschappijkritische BOECHT VAN DUNALDY, via lovesongs als ZAGEN tot hedendaagse meesterwerken als BOORMACHIEN en 'GITAREN, MET YETI EN SALAAD!'.Talrijk zijn de getuigenissen van concertgangers die na anderhalf uur CPeX als betere mensen huiswaarts keerden: velen hervonden hun mentale evenwicht, de bloeddoorstroming werd drastisch beter en een verbijsterend hoog aantal kwaaie ziekten verdween op haast miraculeuze wijze.
Antwerpse klasse én werelderfgoed tegelijk!

CPeX Blaankenbaarge

CPeX - Blaankenbaarge

De nieuwe track is een uitgepuurd en ingetogen meesterwerkske dat naar de diepte gaat en tot nadenken stemt. Vandaar dat een paar musicologen die het al hebben gehoord er zeker van zijn dat Luc Tuymans het heeft geprodjoest. Met musicologen moet ge nochtans oppassen (ik heb ooit een okazie Peugeot gekocht van een Monteverdi-kenner, I learned my lesson).

Data

Praktisch

  • Basistarief: 28 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 27 euro
  • Mini extra ticket met code: 26.6 euro
  • Midi extra ticket met code: 23.8 euro
  • maxi extra ticket met code: 21 euro

Extra

Clement Peerens: Hugo Matthysen
Sylvain Aertbeliën (ook wel "Black Magic Sylvain"): Ronny Mosuse
Dave 'Beast From Hell' de Peuter/Lady Dave: Aram Van Ballaert

DUUR: +- 90 MIN zonder pauze

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be