TK WAAILE VAN DWOEURP

KUUROORD FONTINA

Fons en Tina baten een kuuroord uit. De zaken gaan echter heel slecht en het faillissement is nabij. De elektriciteits- en watermaatschappijen dreigen hun toevoer af te sluiten indien de rekeningen niet heel spoedig betaald worden en hun personeel staakt omdat ze al maanden niet meer betaald werden. Tina heeft echter nog een ultiem plan om de boel te redden. Prinses Clothilde komt naar het kuuroord en met wat persaandacht hierover denkt ze het tij te doen keren. De concurrenten van kuuroord Andromeda trachten echter haar plannen te dwarsbomen... Doldwaze komedie in 5 bedrijven.

De toneelvereniging “Waaile van Dwoeurp” wil de toneelliefhebbers van Dworp en omstreken twee keer per jaar vergasten op een komisch stuk gespeeld in het plaatselijke dialect. Voor al wie het oude, kleurrijke plaatselijke dialect nog eens wil (her)beleven, moet zeker eens komen kijken en genieten van de moedertaal van onze ouders en grootouders.Het dialect is al een hele tijd op de terugweg maar de toneelkring “Waaile van Dwoeurp” houdt het nog altijd levendig. Zolang ons talrijk en trouw publiek dit appreciëert, blijft het Dworpse dialect onze acteertaal. We willen theater brengen voor het (gewone) volk. Men zou ons ook het “Dworpse Volkstheater” kunnen noemen.

Praktisch

Extra

Met: Jenny Marchal, Julia Buelinckx,Kaat Dierckx, Ingrid Praet, Edgard De Loor,Marc Slootmans, William Versteldt,Gunter Basteleus, Lenny Swalens

een komedie van Pol Anrys
Regie: Bert Demunter

vrijdag 25 januari 2019 - 20u
zaterdag 26 januari 2019 - 20u
zondag 27 januari 2019 - 15u

Bestel uw kaarten
- aan de balie van CC de Meent
- www.waailevandwoeurp.be
- Boekhandel Carpe Diem
- spelers 0478 97 08 66 - 0471 78 36 50 - 02 380 87 18

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be