ASTERIX: HET GEHEIM VAN DE TOVERDRANK

FAMILIEFILM

Druïde Panoramix is kampioen in het acrobatisch snijden van maretak uit de eiken rondom het dorp van de onverzettelijke Galliërs. Geheel tegen zijn gewoonte in maakt hij daarbij toch een gemene val en dat zet hem aan het denken. Wat zou er gebeuren als hij plots niet meer in staat zou zijn om zijn toverdrank te maken? Samen met Asterix en Obelix trekt hij de Gallische wereld in, op zoek naar een talentvolle druïde aan wie hij het geheim van zijn toverdrank kan doorgeven...

Na het grootse succes van de eerste 3D-animatiefilm van Asterix en Obelix in 2014, hebben regisseurs Clichy en Astier opnieuw de handen in elkaar geslagen om een vervolg te maken. Deze keer hebben ze gekozen om een origineel verhaal te bedenken dat niet gebaseerd is op een van de populaire strips, maar ze zijn wel trouw gebleven aan het welbekende universum van ‘s werelds bekendste Gallische duo.

Vlaamse trailer Asterix, Het Geheim van de Toverdrank

Wanneer de druïde Panoramix ten val komt tijdens het plukken van maretakken besluit hij om de toekomst van hun dorp veilig te stellen. Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij het Gallische rijk rond, op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij "het geheim van de toverdrank" kan toevertrouwen.

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • voorverkoop: 6 euro
  • Filmpas: 5 euro

Extra

Frankrijk. 2018. Animatiefilm

Regie: Alexandre Astier, Louis Clichy
Met de stemmen van: Ivan Pecnik, Dylan Haegens, Warre Borgmans e.a.
Duur: 105 min.

Vlaamse versie, niet ondertiteld.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be