FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD

FILM

FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD is de tweede van de in totaal vijf nieuwe avonturen van J.K. Rowlings WIZARDING WORLD. Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika).

In THE CRIMES OF GRINDELWALD maakt Grindelwald zijn dreigementen waar en ontsnapt hij uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwalds plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - Official Comic-Con Trailer | HD | NL/FR | 2018

Get your #WandsReady. #FantasticBeasts: The Crimes of Grindelwald arrives in theaters November 14. Warner Bros. Pictures' "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" is the second of five all new adventures in J.K. Rowling's Wizarding World™.


binnenkort in CC de Meent

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • voorverkoop: 6 euro
  • Filmpas: 5 euro

Extra

Verenigd Koninkrijk. 2018

Fantasy, avonturenfilm
Regie: David Yates
Met: Johnny Depp, Eddie Redmayne, Zoë Kravitz, Katherine Waterston e.a.
Duur: 134 min.

Originele versie, NL/FR ondertiteld.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be