DE COLLEGA’S 2.0

FILM

De collega’s krijgen een nieuw diensthoofd. Alexander wil de slabakkende afdeling laten samenwerken, maar stoot op onverschilligheid en verzet. Extreem gemotiveerd en met slogans gehaald uit een fout Amerikaans handboek, wil het nieuwe diensthoofd Alexander een frisse wind door de groep laten waaien. Zijn idee: een gezamenlijk teambuildingweekend. Maar dan blijkt dat er meer op het spel staat dan eerst gedacht… Met in de hoofdrollen o.a. Veerle Dobbelaere, Ben Segers, Tatyana Beloy, Mathias Vergels, Steph Goossens en vele anderen.

Over DE COLLEGA'S 2.0

DE COLLEGA'S 2.0 ligt wel hoger dan FC De Kampioenen, maar buiten het scherpe camerawerk zien wij enkel een doordeweekse televisiefilm waarbij we ons de waardigheid van een bioscooprelease in vraag stellen. De vraag blijft dan ook bij ons opkomen waarom er effectief gekozen werd voor een film in plaats van DE COLLEGA'S opnieuw nieuw leven in te blazen op televisie. De cameo’s van de oude cast zijn tot slot het hoogtepunt uit de film, want ze bevatten vaak ook de grappigste momenten in deze nieuwe Vlaamse film. (Moviepulp)

Uiteraard is DE COLLEGA'S 2.0 niet THE OFFICE, laat staan HET EILAND. Het mag als gewoonlijk allemaal niet te gesofisticeerd zijn en nuance is een woord dat nooit is voorgekomen in Verheyens vocabulaire. We stellen echter wel vast dat deze film vertrekt vanuit leuk bedachte personages die (bijna allemaal) het karikatuur enigszins overstijgen en voor een amusante dynamiek zorgen die ons genoeglijk achterover liet leunen - en zelfs aan het grijnzen bracht! Daar hebben we echter niet het scenario voor te danken, maar wel de op dreef zijnde cast die in grote mate voor figuren zorgt die de kijker weten te betrekken. Met Steve Geerts, jarenlang betrouwbaar als goeierd in allerlei bijrollen, manifesteert zich zelfs een geweldige leading man. Ben Segers houdt zich verrassend in, Eva Van der Gucht weet exact wie ze speelt, Veerle Dobbelaere vat precies de juiste toon en zelfs Tatyana Beloy overtuigt als ijdele bimbo. Mooi volk dus! (Kutsite – Sven De Schutter)

De Collega's 2.0 - Officiële trailer (Jan Verheyen)

De Collega's 2.0 De nieuwe film van Jan Verheyen 12 DECEMBER IN DE BIOSCOOP

Data

Praktisch

  • voorverkoop: 6 euro
  • Filmpas: 5 euro
  • Gratis (met code): 0 euro
  • Filmticket naar keuze: 0 euro

Extra

België. 2018. Komedie.

Regie: Jan Verheyen
Met: Ben Segers, Mathias Vergels, Eva van der Gucht, Tatyana Beloy, Steve Geerts, Veerle Dobbelaere, Ikram Aoulad, Mathijs F. Scheepers, Jurgen Delnaet, Loes Swaenepoel, Steph Goossens.
Duur: 98 min.

Vlaamse versie, niet ondertiteld. De namiddagvertoning is voorzien van een pauze, de avondvertoning niet.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be