YANG YOGA NIVEAU 2**

ASHA EN EKNATH

Lesgeefster Asha behaalde een erkend diploma als Advanced Yin Yoga Teacher met Joe Barnett en deelt haar kennis graag met beginners en gevorderden. Lesgever Eknath geeft sinds 2008 voltijds Sampoorna Hatha Yoga (in de lijn van Swami Sivananda). Samen nemen zij de cursus YANG YOGA NIV 2 voor hun rekening. Door de oefeningen leer je luisteren naar je eigen lichaam, maar ook naar je gedachten en emoties. Je voelt waar spanning is en leert deze los te laten. Uiteindelijk breng je je lichaam en geest in harmonie.

Sampoorna Yoga is YANG YOGA, de basis van alle Hatha yogavormen. De focus ligt bij Hatha Yang Yoga op houdingen, beweging en ademhalingsoefeningen, het is zowel inspannend al ontspannend. Door de oefeningen leer je te luisteren naar je eigen lichaam, maar ook naar je gedachten en emoties. Je voelt waar spanning is en leert deze los te laten. Uiteindelijk breng je je lichaam en geest weer in harmonie.

Eknath Erwin Vann (°1963)
Eknath geeft sinds 2008 voltijds Sampoorna Hatha Yoga (in de lijn van Swami Sivananda), Yin Yoga, yoga workshops, meditatie, mantra zingen en kirtan, klankmassages en klankbaden met Tibetaanse klankschalen, en yoga retreats.Hij is een student van yoga meester Shri Yogi Hari, en dit sinds 10 jaar. Regelmatig bezoekt hij de ashram van zijn leraar om er zich te verdiepen in zijn persoonlijke studie van yoga.Hij studeerde tevens Yin Yoga en functionele anatomie bij grondleggers Paul en Suzee Grilley.Eknath is mede-oprichter van de Sampoorna Yoga Studio in hartje Brussel (2010), welke hij co-dirigeerde voor een periode van 7 jaar.Hij is tevens professioneel musicus. Hij speelt de saxofoon sinds meer dan 40 jaar, onderwees aan de koninklijke conservatoria in België, en trad over de hele wereld op sinds meer dan 30 jaar.Eknath houdt er erg van om in de natuur te vertoeven, verse lucht te ademen, naar vogelzang en bergriviertjes te luisteren. Die band met de natuur is aan de basis van zijn yoga beoefening en onderricht.

Wat breng je mee? Kom in losse kledij, breng warme sokken, een yogamat, een halve maan kussen, genaamd 'zafu' en een warm deken mee. Een 'zafu' kan je online aankopen. Asha heeft een diploma behaald als Sampoorna Yoga Teacher. Voor vragen over Sampoorna Yoga kan bij haar terecht: asha.sampoorna@gmail.com

!NIEUW! START TO YIN YOGA!: geen ervaring vereist.*
YIN YOGA NIVEAU 2: minstens 10 lessen yoga gevolgd.*
YANG YOGA NIVEAU 2: minstens 10 lessen yoga gevolgd.**
!NIEUW! YANG YOGA ALL LEVELS : minstens 5 lessen yoga gevolgd.**

Data

Praktisch

  • Made in Beerselmade in beersel
  • Basistarief: 154 euro

Extra

Docent: Asha & Eknath

Kostprijs: € 154
dinsdag van 19u30 tot 21u YANG YOGA NIVEAU 2: minstens 10 lessen yoga gevolgd.
Data: 15 – 22 – 29 jan, 5- 12 – 19 – 26 feb, 19 – 26 maa, 2 apr, 7 – 14 – 28 mei, 4 jun

Voor informatie betreffende yoga asha.sampoorna@gmail.com

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be