SCHILDEREN MET ACRYL

VOOR BEGINNERS EN PICASSO'S

Is schilderen met acrylverf moeilijk? Nee, alleen moet je sneller schilderen dan met olieverf want acrylverf droogt vrij snel. Sommigen zien dit als een nadeel maar anderen zien dit juist als een voordeel. De grootste voordelen aan het schilderen met acryl is dat je snel een afgewerkt schilderij hebt, de prijs lager ligt dan bij olieverf, je hebt geen last van een storende solventgeur en je kunt je penselen gewoon reinigen met water. In de cursus leer je ook allerlei technieken en zo wordt het een mixed media. De nadruk ligt op experimenteren met kleur en materiaal.

docent: Mieke Wilmaers

Dit breng je mee: Eigen acryl verf ( je eigen lievelingskleuren), penselen, tafelbeschermer, canvas of speciaal acrylpapier, dik karton of plank om op te schilderen. Iedereen kan deelnemen aan deze cursus. Jong en oud, kenners en beginners!

Data

Praktisch

  • Made in Beerselmade in beersel
  • Basistarief: 70 euro

Extra

data: 14-28 jan, 11-25 feb, 11-25 maa – 6 mei.
Telkens van 09.00u tot 12.00u
Kostprijs: € 70

Dit breng je mee: Eigen acryl verf ( je eigen lievelingskleuren), penselen, tafelbeschermer, canvas of speciaal acrylpapier, dik karton of plank om op te schilderen.Iedereen kan deelnemen aan deze cursus. Jong en oud, kenners en beginners!

Locatie: leslokaal CC de Meent.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be