HELEMAAL ALLEEN

SCHOOLVOORSTELLING

Youssef, een succesvolle komiek met het perfecte huwelijk en het wondermooie kind, kwam terecht in een wereld van miserie, depressie en burn-out. Alles wat kon mislopen, liep mis. Zo werd Youssef het slachtoffer van verschillende inbraken waarbij hij telkens zo goed als alles kwijt raakte. Daarop volgde dan ook nog eens een echtscheiding en bleef hij alleen achter met een stoel in een leeg appartement. Doordat Youssef ook nog eens de deurwaarder over de vloer kreeg, was hij letterlijk failliet. Youssef zag eerst geen uitweg meer, wilde alles opgeven en dacht zelfs aan zelfmoord. Met de steun van enkele goede vrienden, kwam hij echter op het idee om van zijn miserie een succesverhaal te maken. Het werd tijd om creatief aan de slag te gaan met de moeilijke tijden die hij had doorstaan.

Op korte tijd heeft Youssef zich als eerste Marokkaanse stand-up comedian van Vlaanderen in de kijker gewerkt. Hij viel op in DE RECHTERS, DE SHOW VAN HET JAAR, DE SLIMSTE MENS, DE BOVENSTE PLANK, DE RAADKAMER en COMEDY CASINO. Youssef speelde mee in de kortfilms ASTAGHFIRO en IMPORTLOW van Adil El Arbi en de langspeelfilms LOS van Jan Verheyen.

In HELEMAAL ALLEEN herwerkte Youssef de meest droevige momenten in zijn leven tot een humoristisch en vermakelijk verhaal. Items als depressie, eenzaamheid en burn-out, waarmee velen onder ons in deze huidige maatschappij geconfronteerd worden, komen rijkelijk aan bod. Met een komische benadering tracht Youssef het taboe te doorbreken.

Data

Praktisch

Extra

Tekst en spel: Youssef El Mousaoui
Co-writer: Mattias De Paep
Productie: One Man Show
Duur: 50 à 60 minuten

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be