FEESTELIJK OPENINGSWEEKEND

START SEIZOEN 2018-2019 & ÉÉNJARIG BESTAAN CULTUURCAFÉ ALZENBAR

Het eerste weekend van september is het feest in CC de Meent. We vieren de start van het nieuwe cultuurseizoen, maar ook het éénjarig bestaan van cultuurcafé Alzenbar, waar je voor en na elke activiteit van CC de Meent de avond steeds fijn kan inzetten of afsluiten.

PROGRAMMA
vr 31 aug 2018
21.00u - 22.30u: live-optreden van coverband NOUKA.
NOUKA brengt muziek van o.a. ACDC, Gorki, U2, Raymond van het Groenewoud, Anouk, Metallica, Kings of Leon...
De 5 muzikanten van NOUKA, waarvan de zangeres afkomstig is uit Alsemberg, spelen het dak er af, met nadien een ’80-’90-2000 feestje.

za 1 sep 2018
15.00u – 15.45u: familievoorstelling PEEK-A-BOO!.
Compagnie Charlie is een Brussels theatergezelschap met een bijzondere voorliefde voor fysieke humor en slapstick. PEEK-A-BOO! is een straattheatervoorstelling voor jong en oud, een boksmatch vol kluchtige acrobatie en onweerstaanbare slapstick. Met een linkse vol emotie, een rechtse met energie,een uppercut van humor, bruisende acrobatie en burleske valpartijen. Een boksmatch om je een breuk te lachen ! Bij mooi weer wordt deze voorstelling buiten gespeeld.
20.15u – 21.15u: BOROKOV LIVE.
Prettig gestoord gezelschap uit de Brusselse westrand. Borokov vertolkt op onnavolgbare wijze de Balkanklassiekers en zorgt gegarandeerd voor ambiance in de keet. Hoe hun optreden zal verlopen en of ze wel gebruik zullen maken van het podium, dat wordt afwachten. Reeds gezien op o.a. Sfinks en in de AB.
21.45u - 23.15u: MINIMACHINE LIVE.

Deze verbluffende funk-formatie zette in maart reeds het podium van de Meent in vuur en vlam, en komt dat graag nog eens over doen. Deze feestelijke light-versie van OTOMACHINE brengt een wervelend concert met speelse, dansbare muziek. Ambiance gegarandeerd!

zo 2 sep 2018
15.00u: familiefilm DE KLEINE HEKS.
Kleine Heks, amper 127 jaar, is nog te jong om te dansen op het grote heksenfeest. Stiekem gaat ze toch, maar wordt betrapt. Als straf moet ze alle spreuken uit het grote magische boek leren en bewijzen dat ze een goede heks is. De boze heks Rumpumpel wil hier een stokje voor steken. Vlaamse versie met de stemmen van Tine Oltmans, Sven de Ridder, Karoline Herfurth, Suzanne van Borsody, Eveline Hall.
20.00u: film ISLE OF DOGS.

ISLE OF DOGS is een heerlijk plezierige film die onze maatschappij een spiegel voorhoudt. Laat je volledig onderdompelen in het universum van de regisseur van o.a. MOONRISE KINGDOM, THE GRAND BUDAPEST HOTEL & FANTASTIC MISTER FOX. Een prachtige film om van te kwispelstaarten.

Trailer Peek-a-Boo!

Trailer Peek-a-Boo! (2017) (HD)

We proudly present: PEEK-A-BOO, a knock-out comedy! A street theater performance for all ages, a boxing match full of irresistible slapstick and burlesque acrobatics.

Teaser Peek-a-Boo!

Teaser Peek-a-Boo! (2015) (HD)

A taste of our first slapstick creation.. Voorsmaakje van onze eerste voorstelling-in-creatie.. Amuse-gueule de notre premier spectacle-en-création..

Data

Praktisch

  • Made in Beerselmade in beersel
  • gratis: 0 euro

Extra

Alle activiteiten op vrijdag en zaterdag zijn gratis. De concerten vinden plaats in de foyer van CC de Meent. De familievoorstelling Peek-a-boo! gaat bij mooi weer buiten door. De films op zondag zijn betalend en kan je reserveren via www.demeent.be of aan de balie van CC de Meent.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be