INCREDIBLES 2

FAMILIEFILM

De Incredibles hebben in 2004 Metroville kunnen verlossen van Syndrome, maar in dit spannend vervolg is de reputatie van deze superfamilie er slecht aan toe. Nu 14 jaar later is het Helen die hun eer moet herstellen.

Bob daarentegen moet thuisblijven om de uitdagingen van het dagelijkse leven aan te gaan en om te zorgen voor zijn kinderen Violet, Dash en Jack Jack. De verandering gebeurt niet zonder slag of stoot, want niemand houdt rekening met de opduikende krachten van de kleinste super in het gezin. De dreiging van een nieuwe vijand dwingt de familie Parr om samen te werken met hun vriend Frozone om het gevaar te stoppen.Zet je schrap voor het langverwachte vervolg van THE INCREDIBLES. Vlaamse versie met stemmen van o.a. Ann Reymen, Karel Deruwe, Ronny Mosuse,…

Over INCREDIBLES 2

Die stereotypen omkeren, is één ding. De issues die daarmee gepaard gaan ook benoemen, dat is uniek in de animatiewereld. De machohouding van Bob is alles behalve sympathiek of wenselijk, maar wel eerlijk. En alleen al voor de scène waarin Helen en Evelyn deze man's world lichtjes beschonken bespreken, verdient Bird een nominiatie voor de Oscar voor Best Screenwriting. Zou dit de eerste, échte feministische superheldenfilm zijn? En opnieuw kiest Bird voor een prachtig decor dat het midden zoekt tussen mid-century modern en de futuristische architectuur à la Zaha Hadid. Dat maakt van INCREDIBLES 2 opnieuw een heerlijke zit. (De Morgen – Robin Broos)

Als het aankomt op fantastische actiescènes, opzwepende muziek en uitmuntende animatie kan Brad Bird weinig verkeerd doen. Puur op entertainmentwaarde is een bioscoopkaartje voor INCREDIBLES 2 dan ook wel gerechtvaardigd. (Filmtotaal – Martijn Hamerling)

INCREDIBBLES 2

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • vlieg afbeelding
  • voorverkoop: 6 euro
  • Filmpas: 5 euro

Extra

Verenigde Staten, 2018
Duur:
125 min
Regie: Brad Bird
Vlaamse versie met de stemmen van o.a. Ann Reymer, Karel Deruwe, Ronny Mosuse, Gunter Lesage, Walter Baele,…

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be