SIDE-SHOW

SPIEGEL IM SPIEGEL

In SPIEGEL IM SPIEGEL spiegelen zes artiesten van het Brussels gezelschap SIDE-SHOW je een krachtig visueel universum voor waarin circus, dans, theater en plastische kunsten samenkomen in een poging om de menselijke kwetsbaarheid bloot te leggen. De spiegel begrenst je kijkervaring als toeschouwer maar schenkt je tevens de vrijheid om zelf het standpunt van het gezichtsbedrog te bepalen. Wat is reflectie, wat is perceptie, wat is de realiteit? Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

In 2009 richtten circusartiest Quintijn Ketels (o.m. Hopla Circus en Complicités) en scenografe Aline Breucker het gezelschap SIDE-SHOW op. Samen ontwikkelen ze sindsdien een geheel eigen stijl en beeldtaal in hun werk die circus en beeldende kunst in dialoog doen treden. Voor de realisatie van hun tweede zaalvoorstelling SPIEGEL IM SPIEGEL werken ze samen met circusartiesten Elsa Bouchez, Philippe Droz, Kritonas Anastasopoulos en danseres Lito Anastasopoulos.Zes artiesten spiegelen je een krachtig visueel universum voor waarin circus, dans, theater en plastische kunsten samenkomen in een poging om de werkelijkheid onderuit te halen, maar vooral ook om menselijke kwetsbaarheid bloot te leggen.

Side-Show - Spiegel im Spiegel (teaser)

Side-Show - Spiegel im Spiegel (teaser)

This is "Side-Show - Spiegel im Spiegel (teaser)" by je buro on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Data

Praktisch

  • Basistarief: 18 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 17 euro
  • Mini extra ticket met code: 17.1 euro
  • Midi extra ticket met code: 15.3 euro
  • maxi extra ticket met code: 13.5 euro

Extra

Concept en regie: Quintijn Ketels & Aline Breucker
Performers: Aline Breucker, Quintijn Ketels, Philippe Droz, Elsa Bouchez, Kritonas Anastasopoulos, Lito Anastasopoulou.
Kostuums en scenografie: Aline Breucker
Muziek: Daniel Bleikolm & Maxime Steiner
Duur: 65 min

SPIEGEL IM SPIEGEL is geschikt voor zowel volwassenen als voor kinderen vanaf 10 jaar.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be