KRIS DE BRUYNE TRIO GEANNULEERD

ZIJN MOOISTE LIEDJES

DEZE VOORSTELLING WERD AFGELAST WEGENS GEZONDHEIDSREDENEN.

Een halve eeuw al zingt Kris de Bruyne over liefde en leed, over vriendschap en verraad. Als een Jekyll en Hyde incarneert hij in zijn songs goed en kwaad. Woede en verzoening spreken elkaar niet tegen.

Kris schuwt luchtigheid en frivoliteit niet. Een vrolijke Frans kun je hem niet noemen, noch een klerk. Hij aanschouwt, noteert, laat het bezinken en lacht en verzint prachtige verhalen over mensen en hun leven en over zijn leven.Uit zijn repertoire van driehonderd songs koos Kris met Yves Meersschaert en Gijs Hollebosch “Zijn mooiste liedjes”. Yves en Gijs hebben hun strepen verdiend in de opnamestudio en op het podium. Allebei excelleren ze op hun instrumenten: allerhande snaarinstrumenten en toetsen.

Kris de Bruyne voedt in “Zijn mooiste liedjes” met vergeten parels en zijn hits uw heimwee naar een oude en nieuwe wereld.

Met zijn drieën tovert het Kris de Bruyne Trio een magische sound die verfijnd en vurig is, delicaat en doordringend, dienstig aan liefde en blues, aan amore e dolore.

Data

Praktisch

  • Basistarief: 18 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 17 euro
  • Mini extra ticket met code: 17.1 euro
  • Midi extra ticket met code: 15.3 euro
  • maxi extra ticket met code: 13.5 euro

Extra

Kris de Bruyne: akoestische en elektrische gitaar, mondharmonica, piano, snare, zang
Gijs Hollebosch: lapsteel, mandoline, resonatorgitaar, elektrische & akoestische gitaar, dobro, slide & bottleneck, backing vocals
Yves Meersschaert: piano, hammond, accordeon, keys, bass

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be