THE SCABS

FORTY YEARS - THEATERTOUR

Met FORTY YEARS zijn The Scabs terug met een nieuwe theatertournee ter ere van 40 jaar The Scabs. En ze hebben er zin in. Zin om alle hits, alle publieksfavorieten met overgave te brengen voor hun publiek. Van debuuthit ‘So Called Friends’ over ‘Stay’ en ‘Hard Times’ tot ‘Robbin’ the Liquor Store’, ‘She’s Jivin’’ en ‘Turn it Up’. En heus niet altijd akoestisch: FORTY YEARS wordt wederom een rockshow die geen fan zal willen missen.

De Boemel in Scherpenheuvel, het zegt u – als u tenminste niet van Scherpenheuvel of omstreken bent – waarschijnlijk niets, maar het was het café waar de vroegste versie van The Scabs veertig jaar geleden is verschenen en waar zij hun eerste concert speelden.Vandaag is de beste rockband van het land meer levend dan ooit: na ups en downs, successen, bezettingswissels en zelfs enkele overlijdens staan originele leden Guy Swinnen en Frankie Saenen, ancien Willy Willy en nieuwste aanwinst Geert Schurmans er nog steeds.

In het voorjaar 2019 brengen THE SCABS een theaterluik met als toepasselijke titel THE SCABS – FORTY YEARS. Omdat de theatertournee ‘Unplugged Power Off’ hen in 2017 zo goed was bevallen, maar vooral omdat ze er zin in hebben. Zin om alle hits, alle publieksfavorieten met overgave te brengen voor hun publiek. Van debuuthit ‘So Called Friends’ over ‘Stay’ en ‘Hard Times’ tot ‘Robbin’ the Liquor Store’, ‘She’s Jivin’’ en ‘Turn it Up’. En het zal heus niet altijd akoestisch zijn, wel integendeel: het worden wederom rockshows die geen fan zal willen missen. De band heeft voor de gelegenheid zelfs enkele verrassingen in petto.

Data

Praktisch

  • Basistarief: 28 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 27 euro
  • Mini extra ticket met code: 26.6 euro
  • Midi extra ticket met code: 23.8 euro
  • maxi extra ticket met code: 21 euro

Extra

The Scabs:
Guy Swinnen
Frankie Saenen
Willy Willy
Geert Schurmans

duur: 50min + 60min (met pauze)

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be