TOM VAN DYCK

HET BEEST IN U

-GEANNULEERD-
Na meer dan 20 jaar onderzoek naar de leef-, denk- en doepatronen van dieren ontwikkelde Transhumaan Mentor Tom Van Dyck een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik liggen. Kom kennismaken met deze methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus. Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek: HET BEEST IN U.

Transhumaan Mentor Tom Van Dyck doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de leef-, denk- en doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik liggen. Een vernieuwde kijk op de homo sapiens met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie.

Tom Van Dyck schreef, regisseerde en acteerde in VAN VLEES EN BLOED, MET MAN EN MACHT en DEN ELFDE VAN DEN ELFDE. Hij speelde mee in successeries als HET EILAND, IN DE GLORIA, ALLES KAN BETER, MATROESJKA’S, DE PARELVISSERS, SAFETY FIRST THE MOVIE en FRITS EN FREDDY. Dit televisieseizoen is hij te zien in DE BENDE VAN JAN DE LICHTE (VTM) en OVER WATER (VRT).

Data

Praktisch

  • Basistarief: 19 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 18 euro
  • Mini extra ticket met code: 18.05 euro
  • Midi extra ticket met code: 16.15 euro
  • maxi extra ticket met code: 14.25 euro

Extra

Tekst en Spel: Tom Van Dyck
Wetenschappelijk advies:
professor gedragsbiologie Hans Van Dyck
Coach:
Wim HelsenProductie: Toespijs
Coproductie:
Arenberg
Ontwerp:
Stinus Van Grieken

Opgelet: deze voorstelling is geannuleerd.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be