BIEZEN

SUMMER OF RED ROSES

Biezens nieuwe album SUMMER OF RED ROSES is een liefdesplaat in de brede zin van het woord. Een album over mensen die je in je hart sluit, ook al ken je ze niet altijd persoonlijk. Over mensen in het algemeen graag zien. Een aanrader voor alle naar liefde zoekende muziekliefhebbers.

De voorloper van de plaat die via Starman Records verscheen is ‘I Will Remember You’, een warme organische single die qua geluid doet denken aan Neil Young, Richard Hawley en Mark Lanegan. Biezen schreef het nummer naar aanleiding van de dood van Chris Cornell.

Erik Van Biesen alias Biezen heeft een muzikaal cv dat leest als een intensieve roadmovie. Met voorprogramma's van muzikale grootheden als Charlie Watts (The Rolling Stones) en Jack Bruce (Cream), tours in Duitsland en vele dienstjaren bij The Paranoiacs, Axelle Red, Freddy De Vadder & De Bende Van Miènde, Dandy Davy én uiteraard (22 jaar) Gorki.

In 2016 verscheen zijn solodebuut 'The Birds Return', waarop hij samenwerkte met de Amerikaanse producer Alex Krispin, de vaste front-of-house-mixer van Daniel Lanois.

Biezen - I Will Remember You - Official Video Clip

Biezen - I Will Remember You - Official Video Clip

'I Will Remember You' is the first single of 'Summer Of red Roses', the second album of Biezen. 'Summer Of Red Roses' will be released by EVB/Starman Records on 23th February 2018. 'I Will Remember You' is written, composed, recorder, mixed and mastered by Erik Van Biesen.

Data

Praktisch

  • Basistarief: 15 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 14 euro
  • Mini extra ticket met code: 14.25 euro
  • Midi extra ticket met code: 12.75 euro
  • maxi extra ticket met code: 11.25 euro

Extra

Erik Van Biesen: Zang, gitaar, bas en percussie

Eline Aussems: Zang en toetsen

DUUR: 2X40MIN

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be